Jinak prvni poznatky k Einpartsu, 2 v jednom, svetla vypadaj na aute super, mam cerstve namontene leve, ale to plastove luzko, proste plast, k nemuz je lampa prisroubovana, nepasuje. Lampa od Einpartsu ma vzadu nepatrne jiny tvar, je v nekterych mistech vetsi, takze jsem vzal list pilky na zelezo a odrezal kousky plastu, zvetsil otvor a pak svetlo sedlo. Potom se vse prekreje tim venkovnim ozdobnym plastem. Mazec bylo schovat modul, nebylo pomalu kam. Nakonec jsem ho 2 draty chytil za plastove luzko, tu upravenou prepasku, v nemz drzi lampa a svesil do prostoru za lampou, tam je mista dost a zespodu je vse kryte. Mlhovku jsem hned odzkousel, funguje. Jen mi prijde ta puvodni zarovkova pronikavejsi, zlutejsi. Zacalo prset, tak prave svetlo uchytim zitra a potom lamani hlavy, kam s cervenym a zlutym. Zlutej by mel jit teoreticky na plus od parkovacek. Kam jednoduse a rychle zapojit rudej??? Klidne bych za nekym i prijel... dik predem. Dodam i foto...
NAMONTOVÁNO! Einparts na Mazde, vse funguje jak ma a kupodivu jsem si nakonec poradil sam. Presto vsem diky za rady a podporu. Zlutej pripevnen cokoladou na plus parkovacek, coz je u mazdy zlutozeleny a cervenej na vodic v pojistkovce. Ve svazku bilocerveny. Jsem louda a neznalek, takze mi to trvalo cca 8 hod. Hlavne umisteni po puvodnich neni lehke, potom uchyceni obou modulu byl taky jezek v kleci a nakonec najit spravne vodice. Ale je to tam!
Na prvni fotce denni, na druhe mlhovky. Jinak rana pod pas, nekdy denni misto sviceni zacne pravidelne blikat. To by chtelo asi nejaky odpurek, nebo rele? Prosim, nevite chlapi co s tim dal?
Takze po velke radosti velke zklamani. Za ty penize by to melo byt jak pro blby, klik klak a hotovo. Prijde mi to vse hodne univerzalni, coz bych spis cekal od svetel z trznice za 500 Kc. Diky predem za pomoc, jsem na mrtvem bode...
Dnes prendan drat ze svazku na bledemodre rele a vse OK. Tak to snad za to trapeni stalo. Min.jeden kamarad tu ma Einpartsy v supliku, tak snad mu me fotky pomuzou. Kdyztak staci napsat, klidne zavolat...☺