pavel chroust
nový člen
- 16
Může se zeptat, jak se ti to povedlo? Nechal sis to nastavit v servise, nebo sis to dokázal sám nastavit?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
u GH se tato funkce řeší typem modulu světel , kde jeden svítí pořád i v poloze OFF kromě polohy poziček (měl jsem já a sralo mě to) a druhej, kterej dělá to co je napsaný na páčce
Řešil jsem to samé. Přímo v Mazdě mě ujistily, že už to není o prohození jednotek světel, ani to nelze naprogramovat. Jediná možnost je přidání denních světel - buď separé někam do nárazníků, nebo vyměnit mlhovku za kombinaci mlhovka + denní světla. Také jsem nebyl zrovna nadšený z toho, že se budu vrtat v autě. Vyřešil jsem to tou kombinací DuoLight. Výsledek předčil očekávání. Navíc mám halogeny, takže pořádný žárovky byla nutnost, a díky dennímu svícení tam snad chvíly vydrží.Zdravim,
resim zrovna toto tema u sve M6-GH (rok2011). Chci trvale denni sviceni v rezimu AUTO a pry vymena stavajici jednotky GS1E za GS1G nejde, protoze je soucasti hlavni RJ = neni to o prohozeni krabicek. Bohuzel
Ma s tim nekdo zkusenost?
Diky,
D
Ma
Existovalo, ale nevím jestli ještě dnes existujeJa som si neuvedomil ze sa jedna o poface. Ja mam pred fl, takze u mna nepouzitelne. Existuje aj nieco na tie hranate hmlovky na 2008ku?