Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
T20 (7440)Aká pätica je na tých predných blinkroch?
Až u dalšího modelu (GJ)Je možnosť programovania citlivosti svetelného senzoru alebo sci-fi? Toyota rv.08 to má priamo v palubnom Pc.
Zdravím, mám stejný model mazdy 6 s origo led denním svícením, které přestalo svítit, chtěl bych se zeptat, kde jste nechal opravit (servis Mazda nebo jiný...), nemohu nikde najít náhradní LEDky ani tu mřížku s denním svícením, děkuji za odpověďJá mám na GH origo denní LED světla a po 3 letech mi přestaly svítit dvě z pěti LED na jedné straně. Po havárce výměna a opět po roce a něco zase dvě přestaly svítit, reklamoval jsem a v lednu vymění. Je to integrované v té PVC mřížce, ta se vycvakne a dá nová s LED a zapojí origo kábliky.Zobrazit přílohu 11802
Zdravím, po pátrání na fóru se mi toto řešení denního svícení přes blinkry celkem líbí, byť není úplně cajk s homologací. Jednotku světel tam mám GS 1 E 6789 0 A, kde je tedy problém že se musí stále otáčet páčkou, což se mi u auta z r. 2008 fakt nechce . Nevěděl by jste (byť po letech), kde by se tyto led moduly do blinkrů daly sehnat?Přesně tak, barva musí být bílá (jediná výjimka je povolení žluté barvy u světel mlhových), takže blinkry určitě neprojdou.
Další věc je, že světlo není na DRL homologováno, takže jak správně píše @Vitus , legální cesta tímhle směrem není.
Možnosti tu určitě jsou, ale homologace a dodržení zákona od nich určitě nečekej.
Vzhledem k tomu, že máš xenony řešeny HID sadou (homologaci tím pádem řešit nebudeme), tak máš ve světle
dálkové světlomety (originální Bi-xenony tuto možnost nemají), které se dají použít na slabší procento výkonu. Nevýhody jsou nepříliš atraktivní barva a hlavně na mazdu implementovat koncern "vychytávku"
Další možnost je do blinkrů nasadit LED modul, který funguje, jako denní svícení a pokud se zapnou směrovky, tak se LED rozblikají oranžově. Vím, že @marabu jeden takový modul má, pokud neprodal
Nějaké foto ze zahraničních fór:
Zobrazit přílohu 6127 Zobrazit přílohu 6128 Zobrazit přílohu 6129