Ne,jen vymazat chybu=objevi se znovu.Jde tim vypnout i hlasku zaslepeni EGR?
Celkove jsem nenasel nic, co by se dalo nastavit. Proste jen cist.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ne,jen vymazat chybu=objevi se znovu.Jde tim vypnout i hlasku zaslepeni EGR?
To jo. To je u toho stareho ELM 327. Ale spis me zajima u toho novejsiho OBDlink MX co umi. Uz jsem ho objednal,tak jsem zvedavy.
On se ptal na OBDLink MX...Nevím zda to něco umí, zahodil sem to do šuplete po marném pokusu o připojení k founu
Umí především bez jakéhokoliv hackování MS CAN protokol, přes který Mazda a Ford pracuje, takže stačí notebook s Forscan a programuješ - v rámci možností Forscanu.To jo. To je u toho stareho ELM 327. Ale spis me zajima u toho novejsiho OBDlink MX co umi. Uz jsem ho objednal,tak jsem zvedavy.
Tento mám a nefunguje s Forscanem. Třeba se Smart controlem funguje super a výborně to hlídá DPF,ukazuje kdy se spustí,jak dlouho trvá regenerace, jak je DPF zanesen.
On se ptal na OBDLink MX...
Nejde o DPF,ale o to, že to OBD nejde s Forscanem.Nemam DPF
Díky za info, jaký SW k tomu používáš? Co jsi s tím měnil za nastavení ???Jako adaptér používám toto a funguje super https://www.easydiag.cz/ELM-327-VGATE-ICAR3-CAN-BUS-BLUETOOTH-cip-nove-generace-bily-d264.htm a s Forscanem funguje jak přes telefon, tak i přes PC a tam můžeš dělat co chceš.
@vojtavojta Pro začátek můžeš zkusit odpojit na chvíli baterku...