- 6 514
@vojtavojta Nejsem do 20. listopadu doma, tak pokud nepomůže zde navrhované odpojení, tak jedině až potom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj diky za info, kontrolka po x startech nakonec zmizela, neni to tedy akutni. I tak by me zajmalo co se da delat s diagnostikou. Treba nekdy na nejakem srazu....@vojtavojta Nejsem do 20. listopadu doma, tak pokud nepomůže zde navrhované odpojení, tak jedině až potom.
Kupoval jsem na Amazonu.shr3k: Dík
Tak jsem se rozhodl pro ScanTool OBDLink MX Bluetooth . Koukal jsem po netu a u nás je dost drahej.
Kde v zahraničí doporučíte koupit ? AliExpress, ebay atd. Jde mi o to, abych minimalizoval možnost kopie, nebo se tyto výrobky nekopírují ? Dík Jarda
Doufám, že ten typ, co jsi chtěl, teď vidím, že odkaz vede na WiFi...shr3k: díky, objednáno