Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Díky..., dnes jsem si udělal čas a po chvilce zápolení se dokázal i připojitNelez do Servis.
První příspěvek tohoto vlákna...Funguje s FORScan aj pod jablkom, alebo ide len cez android?
ď.
Mám USB verzi 1.5 s přepínačem Ms/hs a ve Fordu jsem bez problémů nastavoval s forscanem co se dalo,ale v Mazdě 6 2003 2,3 si moc nepomůžu..?, možná to chce jiný software...iCar Pro uvidí jen jednotky pověšené na HS-CAN.
Nevím,jak ti to bude šlapat na mobilu,ale lepší je to ve Windows a placená verze forscan.Dorazil mi doporučený adaptér (stejný obal jako @Generic ), ForScan Lite taky zakoupen / připraven.
Ovoce nepoužívám, tedy řekněme, že Android naběhne a… jak moc se mohu v tom SW rozhánět, abych něco nezměnil a pak nefňukal?
Uvítám lehké doporučení, prosím, kam lézt či nelézt atp.?
Zobrazit přílohu 40415
no jasně ale už mně nebaví kupovat věci co pořádně nefungujíVšude je tu spousta příspěvků o aplikaci FORScan. Dokonce umí i česky. Nicméně se nemusíš bát, když se budeš být do hlavy, tak se ti nic nestane.
Na mazdy mimo originální diagnostiky (která se dá koupit třeba přes VXDiag i s OBD adaptérem) nic lepšího než ForScan asi neseženeš.no jasně ale už mně nebaví kupovat věci co pořádně nefungují