• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Diagnostika - OBD adaptéry a aplikace

Nešlo mi ju vôbec spustiť,stále vypisovala chybu že nie je aktuálna.Tak som vymazal a teraz ju už nemôžem nájsť ani v obchode

V obchodě je zablokovaná, viz první příspěvek, je nutno stáhnout z oficiální stránky

Když nezadáš kód na plnou verzi, máš omezenou licenci, nejde kódování a testy ale diagnostika a sledování dat ano....

Joo tam není kódování, vím že to po mě chce taky kód když preinstaluju mobil, kod mam v mailu.... Joo už vím ty si musíš zaplatit registraci nebo tak něco, cca 150kč a oni ti pošlou kod tuším

Ahoj, mám vLinker FD + Forscan a nechápu jednu věc. Potřeboval jsem dát do servisní polohy zadní elektronickou brzdu kvůli údržbě. To lze přes diagnostiku nebo kombinací pedálů a tlačítek. Tak to jdu zkusit přes servisní menu ve forscan aplikaci a naleznu položku něco jako reset zadní el. brzdy→potvrdím a úspěšně dokončeno ale brzda nevydala ani hlásku a do servisního módu se nepřepnula. Tak jsem to udělal po staru pedály/tlačítka ale nechápu proč se to nepovedlo přes ten Vgate. Dělal někdo přes diagnostiku? Čekal bych, že to bude umět.

Reset jednotky není servisní mod

A co tedy provede reset elektronické brzdy? To mě nějak hlava nebere

Samsung S22 256GB Tapatalk

podle mě je to pro případ, kdy by přestala reagovat ručka, tak se tím může probrat

Nazdar Mazdaci. Chcem sa spýtať či niekto z vás používa forscan aj na win11,či to funguje rovnako ako na win10. Nakoľko mám starý notebook v ktorom ho používam a toho roku konci podpora win10. Pre inštalovať mi starý nejde pretože je starý procesor. Tak asi pôjdem do nového.

Odoslané z 23030RAC7Y pomocou Tapatalku

Pokud je to notes na diagnostiku, tak bych to neřešil a zůstal u 10, taky to tak mam

Práve že ho užívam aj ako náhradu zo mobil. Preto som chcel vedieť či to funguje aj na win11.

Odoslané z 23030RAC7Y pomocou Tapatalku

to netuším, u novýho notesu na diag a kódování jsem musel z 11 přejít zpět na 10 , protože nebylo možný rozchodit domácí síťovej disk , kterej běží na SMB 1.0 i když bylo vše všude povoleno a instalováno, asi to 11ky z důvodu bezpečnosti striktně blokují a nemám zatím důvod router měnit, rozhodně ne kvůli windowsum.....

Back