Ondrej
člen KLANu
- 118
tak to potěš koště ...Takhle jsem to dělal vždy když jsem měl defekt na předku a pouze dojezdovku. Za 20 minut není co řešit a dojedeš. Já takhle kdysi v neděli odpoledne dojel 200 km z Polska a pohoda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
tak to potěš koště ...Takhle jsem to dělal vždy když jsem měl defekt na předku a pouze dojezdovku. Za 20 minut není co řešit a dojedeš. Já takhle kdysi v neděli odpoledne dojel 200 km z Polska a pohoda.
No, a přesně těchto představ se nás snaží hoši z podhradí zbavit; posledně snad (?) p. Faltýnek a lobby okolo... jednoduše na dálnicích self-servis zakáží a autorizují pouze jistou rychlou tlupu... to pak bude "kulový blesk", jen za hroudu zlata (tedy dá se předpokládat v dané atmosféře).Ale představa akce "kulový blesk" při defektu na přední nápravě (nejlíp levé kolo) na D1 teda nic moc ...
Už nevím jestli to bylo tady, ale někdo psal, že přijel na dojezdovce až z Chorvatska.....blázen.Takhle jsem to dělal vždy když jsem měl defekt na předku a pouze dojezdovku. Za 20 minut není co řešit a dojedeš. Já takhle kdysi v neděli odpoledne dojel 200 km z Polska a pohoda.
Tak chlapi. Teď dorazilo po peripetiích s DPD dojezdové kolo. Je to rozměr R17 135/80, takže jak jsem byl poučen, vhodnější rozměr než R17 125/70. S napětím jsem zkusil, zda se tam vleze, a je to na milimetr přesně. Kdyby někdo chtěl zdroj na prodejce, tak mi napište. Později dám fot
Ahoj,
řeším taky koupi dojezdovky a uvažuji o té 125/70D17,, ale pokud je více vyhovující rozměr R17 135/80 a můžeš to potvrdit, prosím o kontakt na prodejce.
Děkuji.
Díky, ještě se zeptám jak to máš s polystyrenovou výplní?, nepřečuhuje kolo výš, aby plato sedělo po celé ploše?, Vyřezával si polystyren v původním, nebo jsi kupoval k tomu určený ?Kupoval jsem zde včetně heveru https://www.dojezdovakola.com/produkt/dojazdove-koleso-mazda-6-iii-od-2012-135-80r17/
Když jsem zjistil, že originál stojí 4000 tak jsem se na to dost rychle vy.sral....chystám se to vyříznout. Když tam polystyren není, tak dno sedí vpředu a vzadu na plastech. Rezerva to nezdvihá.Díky, ještě se zeptám jak to máš s polystyrenovou výplní?, nepřečuhuje kolo výš, aby plato sedělo po celé ploše?, Vyřezával si polystyren v původním, nebo jsi kupoval k tomu určený ?
Super, tak že když položíš třeba vodováhu nebo nějakou laťku přes kolo, tak okolní výplň kolem kola na kterém leží plato je výš, chápu to správně?Když jsem zjistil, že originál stojí 4000 tak jsem se na to dost rychle vy.sral....chystám se to vyříznout. Když tam polystyren není, tak dno sedí vpředu a vzadu na plastech. Rezerva to nezdvihá.
Já sem to šel teď měřit kolik tam zbývá místa do vrchu a je to přesně 125mm, je přesně na určené kolo, takhle by byla těch 10mm nějak podložit. No nic snad se někomu budou poznatky hodit. Dík za ochotu.To jsem nezkoušel , každopádně dno to nezvedá
Já mám Sedan, mezi koly je rozdíl v průměru 41mm, tak že mi na každou stranu 2cm nabývá a rádius na spodku uložení kola nepustí větší kolo dosednout na dno až na plech. U Kombíku to asi vychází třeba jinak, ale u Sedanu to prostě bude o ten 1cm vyčnívat. mám smolíka,hm.Já u GL wagon mám 135/80 a dno to nezvedá, nic nepodkladam...
Tak to ti asi moc nepomůžu. Nicméně jsem postavil dno kufru na hranu a vyfotil ti to. Ta rezerva tam není volně, zlehka zamáčknutá a myslím, že není úplně na dně. Jako by dycky jednou stranou povylezla nahoru. Ale i bez šroubu (zatím) dno nezvedá.
Zobrazit přílohu 34888Zobrazit přílohu 34889
Jo jo, u tebe to vypadá dost dobře, asi jak říkáš jedna strana povyleze nahoru. U mne jak jsem to teď měřil tak to nemůže vyjít, jedině že by míra uvedená u rozměru 135/80 R17 nebyla 647,8mm , ale méně, což je třeba i možné.Tak to ti asi moc nepomůžu. Nicméně jsem postavil dno kufru na hranu a vyfotil ti to. Ta rezerva tam není volně, zlehka zamáčknutá a myslím, že není úplně na dně. Jako by dycky jednou stranou povylezla nahoru. Ale i bez šroubu (zatím) dno nezvedá.
Zobrazit přílohu 34888Zobrazit přílohu 34889
Ta míra bude sedět. Zas mi přijde divný, že by dělali jinej prolis pro sedan a jinej pro vagón. Jsem z Vysočiny pokud budeš mít cestu kolem a chceš to otestovat...Jo jo, u tebe to vypadá dost dobře, asi jak říkáš jedna strana povyleze nahoru. U mne jak jsem to teď měřil tak to nemůže vyjít, jedině že by míra uvedená u rozměru 135/80 R17 nebyla 647,8mm , ale méně, což je třeba i možné.
Cestu bohužel mít nebudu, mám rok 2016, tře tam nějaká úprava mezi mou a tvou Mazdou je. Vycházím z rozměrů prostoru pro kolo a z rozměru kola 135/80 -4cm větší průměr, šíře 1cm a z toho mi vychází že se to u mě nevejde.Ta míra bude sedět. Zas mi přijde divný, že by dělali jinej prolis pro sedan a jinej pro vagón. Jsem z Vysočiny pokud budeš mít cestu kolem a chceš to otestovat...