Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mno tak to jste si užili
Tak tohle je fakt hodně slušný
...,ale to jsem mel prece rict ja.... tadydadydaaaaaza sebe musím říct, že užili Prima parta, skvělá hostitelka i chalupa, hromada srandy a skvostného masa.... u mě dobrá
Jsem prilit domu, nez se sob vydejcha
A už se tesim na trika, příště si vezmu jinou mikinu
jinak taky díky za spolucestu směr Maxov, bylo to místopisně velmi poučné i díky našemu průvodci a navigátorovi
No asi je pravda, ze nove Mazdy se prodavaji nejvice v cervene. Ale s ohledem na to, jaky ma podil Mazda na prodanych vozech, tak je to temer zanedbatelne. Kdyz jsem tuhle cetl, ze asi 27% nove prodanych vozu je bilych, tak jsem skoro zaplakal .Haha, jsme se prave chechtali ze vsude jsou furt cerveny Mazdy a tady zadna
jasný, ale drtivá většina z těchto procent je firemních nebo státní správy, která pořizuje zásadně tuhle barvu. je to takové nepsané nařízení shoraKdyz jsem tuhle cetl, ze asi 27% nove prodanych vozu je bilych, tak jsem skoro zaplakal
to si dovoluju nesouhlasit ... je hromada odstínů bílý, která se hojně dává na nejluxusnější káry (třeba Mazda 6 a 3 ). Naopak firemní flotily (pokud se nejedná o státní správu) si pořizují auta v barvách corporate indentity, aby měly co nejmenší náklady při jejich brandingu .....je to takové nepsané nařízení shora
jooo máš asi v hodně případech recht, státní správa je ovšem skoro výhradně v bílé (jedno jaké, asi nejlevnější) a u firem je jí taky sakra hodně. třeba soused co dělá v NHCar nedávno říkal, že třeba ReMax objednal 300 nových pašíků v bílé a další velká česká půjčovna aut podobné číslo škodovek... prej jde prostě bílých hodněto si dovoluju nesouhlasit ... je hromada odstínů bílý, která se hojně dává na nejluxusnější káry (třeba Mazda 6 a 3 ). Naopak firemní flotily (pokud se nejedná o státní správu) si pořizují auta v barvách corporate indentity, aby měly co nejmenší náklady při jejich brandingu .....
třeba ReMax