Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
taky aky si dovoli tvoja penazenka alebo sponzorA jaky bude tak nejlehci disk na Mazdu 3 v 18" a s prislusnymi parametry?![]()
Ahoj, ja som dal 18 pneu 225/50 a všetko v pohode. Certifikát mám, idem to zapísať do TP.Škoda, že mě to nenapadlo zvážit, ale měnil jsem origo zimní 17ky za origo letní 19ky a rozdíl ve váze je hodně znatelný i v ruce. Ale co hůř, jízdní komfort mě docela zaskočil. Když jsem vloni 6ku koupil na 19 letňákách a pak to přezul na 17ky zimní, tak mi to nepřišel takový rozdíl, ale jak jsem teď přezul zpátky na ty letní 19ky, tak mi auto přijde příšerně tvrdé a nepohodlné do té míry, že se bojím o rozvrzání interiéru (a mého zadku). Škoda, že Mazda zanevřela na střední cestu, 18ky by byly kompromis. Ty 17ky prostě na M6 vypadají prťavé
Moje má najeto 240000, z toho větší část na 19 a nevrže vůbec nic. Mě přijde docela pohodlná i na 19, ale každý máme ten zadek jiný no ?Škoda, že mě to nenapadlo zvážit, ale měnil jsem origo zimní 17ky za origo letní 19ky a rozdíl ve váze je hodně znatelný i v ruce. Ale co hůř, jízdní komfort mě docela zaskočil. Když jsem vloni 6ku koupil na 19 letňákách a pak to přezul na 17ky zimní, tak mi to nepřišel takový rozdíl, ale jak jsem teď přezul zpátky na ty letní 19ky, tak mi auto přijde příšerně tvrdé a nepohodlné do té míry, že se bojím o rozvrzání interiéru (a mého zadku). Škoda, že Mazda zanevřela na střední cestu, 18ky by byly kompromis. Ty 17ky prostě na M6 vypadají prťavé
Ahoj nazdielas detaily k tomu certifikatu prosim ta ked to budes mat?Ahoj, ja som dal 18 pneu 225/50 a všetko v pohode. Certifikát mám, idem to zapísať do TP.
ja si myslim ze je dolezite ake pneumatiky na to das, Mazda tam davala na tie 19 touringy: to su take maksie gumy, takze to kompenzovala takymto sposobom. Ak tam niekto da nejaku tvrdsiu zmes tak sa to urcite prejavy.Moje má najeto 240000, z toho větší část na 19 a nevrže vůbec nic. Mě přijde docela pohodlná i na 19, ale každý máme ten zadek jiný no ?