Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
na tom jsem vyrůstal - jedna z nejlepších rockových balad na světě!Jsem mel sice 10 let v dobe kdy to vzniklo ale stale kvalitni song
Uz jsem to tu nekde myslim psal ze uprednostuju originaly pred cover verzemi,ale v tomhle pripade se mi vic libi verze od KornPink Floyd je pro mě to absolutní jednička, to můžu poslouchat pořád a pořád dokola a nikdy se mi ty skladby neomrzí. Ne nadarmo kapela získala titul Nejlepší kapela na Zeměkouli.
I ten herecky vykon...Nedávno jsem narazil na tohle a je to prostě super.
Korn dobrej, víc do metalova a určitě méně pompézní a ne tak drahá show, Pink Floyd je víc stylovka. Já zůstávám u origináluUz jsem to tu nekde myslim psal ze uprednostuju originaly pred cover verzemi,ale v tomhle pripade se mi vic libi verze od Korn
ikdyz asi budu zaujaty,protoze Korny,hlavne jejich prvni alba posloucham od puberty
Pink Floyd je pro mě to absolutní jednička, to můžu poslouchat pořád a pořád dokola a nikdy se mi ty skladby neomrzí. Ne nadarmo kapela získala titul Nejlepší kapela na Zeměkouli.
Diky prozkoumam dale,vypada to zajimaveLeo opět jede.