• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Hudba do auta

Taky slušná muzika od Dream Theater:)

Dream Theater je hodne moc narocna hudba, neni to masovka. Ale nektery skladby jsou naprosto uzasny !!

Přesně, je to hodně složitá hudba né pro každého.Člověk musí mít náladu a na tenhle styl naladěn.Kvalitní poslech,mimořádně znásobuje požitek z hudby.Patří k mým nejoblíbenějším.

Jak tak koukám, samá kytarovka, což teda taky můžu, ale mou domovinou je trance a úplně nejvíc je pro mě Christina Novelli..... Jako třeba....

Vse rytmicke od dechovek po heavy metal :D
Momentalne by to bylo judas priest a ellie goulding ci jak sa to pise

Nedávno jsem na Youtube narazil na zpěvačku Nyxx a je to hodně chytlavý :cool:

A v návaznosti na Nyxx na mě taky vyskočilo duo NightClub což je trochu jinej soudek než obvyklej metal co poslouchám, ale taky dobrý :)

@boa a @Vitus, k tem Dream Theater, co to znamena narocna/slozita hudba? Nejak si nedokazu predstavit, co tim je mysleno?

Jinak ten Untethered Angel mi tak nejak pripomina produkci od Luca Turilli/Rhapsody of Fire.

Jinak kdyby nekdo chtel otestovat svou reprosoustavu v aute nebo teda predevsim ruzne plastove vyplne dveri apod.. Protoze pokud nemusite mutovat hudbu, abyste poznali v zrcatku, co za vami jede za auto, pak to neni dost nahlas :D:cool:.

A opet varovani, nic pro slabsi povahy :rolleyes:. Hardstyle included :cool:.

Back