Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
vim ze lidi prechazeli na Cas Rock, ale nevim jak moc si pomuzesPodívej nemáte někdo tip na dobré rockové rádio, které vysílá přes web? Bohužel nám čecháčci koupili RockMax a předělali na strašnou sra.ku a tak buď najdu lepší webové rádio nebo si po dlouhé době budu muset zase udělat nějaký pořádný výběr v mp3...
zkus Volbeat, taky by se mohlo libitMě poslední dobou baví tahle deska.Paradní skloubení 80 diska a metalu.?
Ten RockMax mě pěkně nasral.Ne že tam celkem obstojně hráli, ale hlavně tam byli dopravní zprávy z regionu.? Nejlepší asi napěchovat flash disk vlastním výběrem ha hoblovat to dokud to neomrzí.?vim ze lidi prechazeli na Cas Rock, ale nevim jak moc si pomuzes
Tak na tom teď taky ulítávám.Zrovna dneska jsem si to pustil,sedl za bicí a trošku si zahrál s nima, když bylo dnes tak hnusně a nedalo se jít ven.?zkus Volbeat, taky by se mohlo libit
Tak tahle ženská je jedna z mých nejoblíbenějších zpěvaček.Noora Louhimo je třída! Nejvtipnější je, že Kitarista a zakládající člen Beast in Black je bývalý kytarista Battle Beast kterého vyhodili.A tak máme skvělé kapely dvě.?z podobnyho soudklu jeste prihodim
Zkus Panoptiko.To mě taky dost baví.poslední dobou dost ujíždím na českým rocku, momentálně Traktor
Tak Wes mě teda dostal , obecně ho znám, ale asi jsem ho nikdy neviděl hrát, natož obarveného. Musím si ho řádně poslechnout. Ta druhá várka mě už tolik nebrala, jsem na hodně moderní jazz a fusion. Bélu Flecka radši s Chickem Coreou, budiž mu zem lehká.
Hlásím se! Jsem jazzovej, snažím se i aktivně.Tak Wes mě teda dostal , obecně ho znám, ale asi jsem ho nikdy neviděl hrát, natož obarveného. Musím si ho řádně poslechnout. Ta druhá várka mě už tolik nebrala, jsem na hodně moderní jazz a fusion. Bélu Flecka radši s Chickem Coreou, budiž mu zem lehká.
Ovšem jsme tu s tebou asi jen tři, kdo mají rádi jazz, tady ti pšenka moc nepokvete