dzodzo
výkonný člen KLANu
- 138
tohle cvici na mem Bose
tak tento techno cajicek je presne moj salek caje... JaMiJa, nie si nahodou odchovany na orion halloch a apokalypsach?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
tohle cvici na mem Bose
Tak me osobne se elektro libi a holky taky vypadaji k svetuSorry, ale twe to neni možný, jak někdo dokáže takle zku*vit elektronikou takový songy ....... :facepalm:
No bohužel ne,ja jezdil jen na HradHouse do Boskovic,tak to bylo super,jinak žádný akce s touhle muzikou.tak tento techno cajicek je presne moj salek caje... JaMiJa, nie si nahodou odchovany na orion halloch a apokalypsach?
No, ale za odsouzeni spis stoji takhle prezentovany nazor a ne ta hudba. Libit se Ti to nemusi, budiz, ale at si vznika pro ty, kterym se to bude libit, co chce.Sorry, ale twe to neni možný, jak někdo dokáže takle zku*vit elektronikou takový songy ....... :facepalm:
Co si na sviznou jizdu pustim ja (varovani! elektonicka hudba) ...
Aano, Kindzadzu v playlistu mam. Ale musim uznat, ze na to mam naladu jen nekdy.co nejake bublaniny z ruska? mas v playliste?
Co si na sviznou jizdu pustim ja (varovani! elektonicka hudba) ...
Takova blba otazka - jak se vubec posloucha hudba na motorce? Ja jsem na tom nikdy nesedel a pravepodobne nikdy nebudu, na muj vkus to ma malo stop/kolecek. Pres sluchatka?do auta bych si to nevzal asi, ale na motorku jo
Tak bud pres HF sluchatko k telefonu. Nebo spunty sluchatka. Noo a nebo pres handsfree intercom zabudovany v helme. To pouzivam ja. Mam to propojene s telefonem, takze muzu poslouchat navi plus hudbu pripadne brat hovoryTakova blba otazka - jak se vubec posloucha hudba na motorce? Ja jsem na tom nikdy nesedel a pravepodobne nikdy nebudu, na muj vkus to ma malo stop/kolecek. Pres sluchatka?
aaa pán je zřejmě gurmán neprošel jsi školou Babicy?Hm, sprosty zajeci coury Nakou mrdkvicku bych mel
Sak Noel má lepší pecky Ale jinak asi máš recht...tady spis ty coury do pelechu nez tu sracku do auta