Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
a kdo ti řek, že tvrdej metal není normální věc, he?normální věci,
Fakt nevím, co si mám představit pod pojmem tvrdej metal. Pro někoho jsou tvrdé i ploužáky od Scorpions, kolega v práci mi tvrdí, že nic melodičtějšího než Craddle of Filth neexistujea kdo ti řek, že tvrdej metal není normální věc, he?
plynulý přechod z Ivana Mládka a Jiřího Korna na Sepulturu
Fakt nevím, co si mám představit pod pojmem tvrdej metal. Pro někoho jsou tvrdé i ploužáky od Scorpions, kolega v práci mi tvrdí, že nic melodičtějšího než Craddle of Filth neexistuje
@anda22: Co třeba Within Temptation? Ale jinak opatrně - aby se Ti nestalo, co před lety mně - plynulý přechod z Ivana Mládka a Jiřího Korna na Sepulturu . Abys pak nepařila s MazdaKlanem ve Vizovicích na Rotting Christ :vamp:
Přiznejte se, kdo jedete v létě na MOR? Neříkejte, že tam budu sám
První klip jsem dal dokonce asi jen díky té brunetce, druhý jsem vzdal v půlce. Nemyslím to špatně, hlavně že se to líbí. Jen jsem netušil, že snesu tak máloTak opět menší ochutnávka
- u tohodle miluju jeho osobitost
- a na tomhle jsem víceméně "odkojená"
Jen jsem netušil, že snesu tak málo
Jen jsem netušil, že snesu tak málo
přemejšlim, jestli je horší ten folklor nebo ten umečenej ganxta
Pockej, tam byla nejaka brunetka? K te jsem se asi uz ani nedostal .První klip jsem dal dokonce asi jen díky té brunetce ...
Beru zpět, tohle video mi zpravilo sebevědomí, snesu hodně. Už mi to jede potřetí Sice mohli dát do smyčky prvních 15 vteřin, ale po dlouhé době zas muzika, na kterou se dá dívat :woot:Já mám jasno
Pockej, tam byla nejaka brunetka? K te jsem se asi uz ani nedostal .
Beru zpět, tohle video mi zpravilo sebevědomí, snesu hodně. Už mi to jede potřetí Sice mohli dát do smyčky prvních 15 vteřin, ale po dlouhé době zas muzika, na kterou se dá dívat :woot:
Rap a Hip Hop (doufam, ze jsem aspon trefil styl) vetsinou bohuzel skutecne ne (ale vyjimky se najdou). Kouknul jsem na to ale jeste jednou a nutno podotknout, ze muj salek kavy neni ani ona .Jedna tam putuje už v první půl minutě, ... no, je vidět, že to asi nebude Tvůj šálek kávy