Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Už aby jsi to nasadil do seriove vyrobyDošly z USA vyrobené plošňáky, tak se pustím do osazení a flashovaní...
Za 10 dolarů i s poštovným doporučeně? Potisk, lak, pokovení otvorů, nařezání. Bohužel.To u nás nikdo neumí vyrobit?!?! To musí jít až z druhého konce zeměkoule.....
Máš pojištěné svoje ruce? Lidi ti je budou rvát....Za 10 dolarů i s poštovným doporučeně? Potisk, lak, pokovení otvorů, nařezání. Bohužel.
Destička je velká 31,8 x 14,6 mm a normálně přijde zatavit do silikonové bužírky. Umístění/připojení buďto jednoduše paralelně k tlačítkovému poli pomocí rychlospojek (díval jsem se i po konektorech pro řešení plug'n'play, ale nenašel jsem u Číňana stejný), nebo napájením přímo paralelně k tlačítku (pak to bude mít různé funkce zapamatování posledního stavu, deaktivace atp.) a umístění uvnitř nebo na tělese tlačítkového pole. Ta krabka toho pole je velká dost. Vyrobeno to bude tak, že to naprogramuju a naflashuju kontrolér a napájím to. Ale pro bastlíře klidně můžu produkovat stavebnice s naprogramovaným čipem.To je pro mne šokující zjištění - cena atd. V Přelouči byla výroba tišťáků a už někdy koncem 60. let uměli oboustranné... Odřezky jsme používali na bastlení - vlastní výroba plošných spojů, stíněných krabiček apod. To jsem jen zavzpomínal, ale k věci. Jak je ta destička velká? Jaký bude min. vnitřní rozměr nějaké krabičky, do které se to dá? To bude "vyrobeno" komplet nebo jen oživená destička? Až tak sem, prosím, napiš nějaké bližší údaje - místo připojení, umístění atd. Díky předem!
Už má někdo zkušební kousek na autě a mohu požádat o něco vzhlednějsího než než zatavení do silikonu, případně vzhlednej obal přes silikon ? Proč se ptam: bo nemam tucha kde bude krotítko kurvítka uložené.Destička je velká 31,8 x 14,6 mm a normálně přijde zatavit do silikonové bužírky. Umístění/připojení buďto jednoduše paralelně k tlačítkovému poli pomocí rychlospojek (díval jsem se i po konektorech pro řešení plug'n'play, ale nenašel jsem u Číňana stejný), nebo napájením přímo paralelně k tlačítku (pak to bude mít různé funkce zapamatování posledního stavu, deaktivace atp.) a umístění uvnitř nebo na tělese tlačítkového pole. Ta krabka toho pole je velká dost. Vyrobeno to bude tak, že to naprogramuju a naflashuju kontrolér a napájím to. Ale pro bastlíře klidně můžu produkovat stavebnice s naprogramovaným čipem.
Oky, krabicka byla pro pripad kdyby to bylo venkuVzhledem k tomu, že je to určené k zabudování ke kabelovému svazku do přístrojové desky a široké ani ne 15 mm, vysoké na výšku odporu na stojato, smršťovací bužírka s přehledem stačí. Objednal jsem součástky.