Ahojte, kupili sme cca 06/2021 Mazdu CX5 KF. Napriek tomu, ze som vedela, ze tam nie je dotykovy displej, bolo mi to odprezentovane ako je toto strasna vyhoda (bude rychly, nebude sa zasekavat, ovladanie otocnym kolieskom je intuitivne,... ). Po par mesiacoch pouzivania sa mi to stale zda strasne tazkopadne a predpotopne. Autoradio neukazuje co prave hra, treba ist do specialneho menu, kde je dalsich sto stanic. Z oblubenych stanic neviem niektoru vymazat, nikdy neviem ci to koliesko mam otocit, potlacit, ci potlacit dolava. Ked dam zrkadlenie cez AA napr. waze, ciel a trasu musim navolit v telefone, pretoze cez dispej auta kym sa niekam pretukam, by to trvalo vecnost. Ak je telefon pripojeny (samozrejeme len cez kabel), nejde viac ovladat navigacia cez tel (napr. si pozriet kadial cesta vedie). Cez displej auta to ide len oddialit cez +-, nie posunut...
Su to blbosti, viem, ale neskutocne mi to kazdy den prekaza. Predtym som citala same chvaly na mazdu, ale zial nie na taku s bezdotykovym dispejom.
Ako je to u vas ostatnych, zvykli alebo oblubili ste si toto ovladanie?
Su to blbosti, viem, ale neskutocne mi to kazdy den prekaza. Predtym som citala same chvaly na mazdu, ale zial nie na taku s bezdotykovym dispejom.
Ako je to u vas ostatnych, zvykli alebo oblubili ste si toto ovladanie?