Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
HAASy tu mame taky. No jako hobby stroje dobry. Na nasi vyrobu staci. Jsou levny, jednoduchy a celkem dostupnej servis. Ale radeji bych si hral s Hermlovkou... a nebo nejakym velkym portalem.Tady máme jen Hass mašiny,ja dřív dělal na cnc,ale přešel sem na expedici,montovat a serizovat.Ani tím nejsem vyucenej,sem samouk snad na vše...
Ne, to mi teď z voleje nic neříká, já fotím spíš naleštěná/upravená auta, sada blesků kolem auta a tak... Maximálně švenk a nebo za jízdy z jiného auta. Na vyznamější motorsport akci jsem nefotil už pěkných pár let (D1 Drift GP na Silverstone).Neznas Josefa Hudce, Shr3ku? Pres foceni v motorsportu..
To by bylo moc super, taková akceShr3ku, vem ty blesky v neděli s sebou, naleštěnejch aut tam bude hnedle několik ,-)