• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Jaká je vaše profese?

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Vyberu si nejlepsi nabidku. Ne, vazne... rad bych neco. Vymyslime neco kloudnyho?

jasny, nascanuj stavajici smlouvu a posli mi ji, poslu protinabidku a uvidis.. v klidu porovnej, probereme to. Kazda pojistovna je malinko jina, nektera ma napr. ROCNI limit na pojisteni skel, nektera limit NA JEDNU pojistnou udalost. Cenove stovkovej rozdil, v praxi obrovskej rozdil - treba za par desitek tisic.... Nakalkulime a uvidime :)
Filip

Mno tak to já jsem úplně obyčejnej dělňas ve fabrice. Po škole chtěli všude praxi a nikde nebrali, tak jsem nakonec skončil na něčem, kde jsem nikdy nechtěl být ... Ale platí pravidělně a na penize si stěžovat nemužu... teda řikali nam, že nema cenu si stěžovat :-D (jinak střední jsem studoval prumyslovku - elektrotechnika se zaměřením na počítače, operační systémy a sítě, a pak tři roky na vysoky na VUT - FEKT energetiku :-D ) ... a tak jsem plně kvalifikován na výrobní pracovní sílu :-D

Ahojte, no dělam v Brně ve Slatině inženýra ve výrobě solárních panelů (původem na ekonoma docela skok) :-D :-D

Zdrav. záchranář na ARO... kdo chce být můj klient? :hurting::nurse::joyful:

Nehledáte někdo v práci novou kolegyni? Zlínský kraj, nejlépe Uh.Brod, Uh.Hradiště, Zlín a okolí. Nástup od února, spěchá.

Vedoucí teamu technologů a seřizovačů. Vstřikujeme plastové díly pro BMW, Mercedes, Porsche atd... ;-)

Řidič v Mezinárodní kamionové dopravě

Programátor CNC-CAD laserů. Vyrábíme převážně vstřikovací lisy pro firmu Lego a BMW.

ja som devops ale co to znamena na to sa ma nepytajte, v praxi sa babrem s takymi tymi IT vecami (unix/linux) a preto mam obe ruky leve na manualnu pracu

Back