Lubos23
nový člen
- 13
Engly nemáme. Jen Arburgy a Feromatiky. Engly jsem zažil v minulé firmě, ale to byly starodávný potvory, vertikály s otočným stolem. Děs běs...Nemáte ty vstřikolisy od firmy Engel?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Engly nemáme. Jen Arburgy a Feromatiky. Engly jsem zažil v minulé firmě, ale to byly starodávný potvory, vertikály s otočným stolem. Děs běs...Nemáte ty vstřikolisy od firmy Engel?
Brouzdim po Příbramsku,příští týden nastupujem do Průhonického parkuOdkud ses, to je pecka... Klobouk dolu, taky trochu kutim kolem domu, takze vim o cem to je
Odeslano z Lenovo Vibe pomoci aplikace Tapatalk
skvělý! Řemesla ubývá, sehnat dneska šikovného a spolehlivého řemeslníka je takřka zázrak.Kamenické a zednické práce
to už jsi tu minimálně druhej, ale @Kuban už se tu dloho neobjevilPolice!
Já pracuji ručičkama
Zobrazit přílohu 4956 Zobrazit přílohu 4957 Zobrazit přílohu 4958 Zobrazit přílohu 4959 Zobrazit přílohu 4961
Kamenické a zednické práce
Bohnice?Psychiatrická nemocnice a to patřím, k té šťastnější polovině, co má klíče
Nene, DobřanyBohnice?
Respekt! Krása se podívat!Jéé, moc krásná práce! Zlaté ručičky, víc takových! Já těmto výtvorům říkám umělecká díla Přírodní kámen, kovářské dílka, to já můžu...