Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A to jsem to napsal blbě, najel jsem 1100 km a pak začalo hladovět a dojezd byl 70 km. A průměrnou rychlost mám cca 70 km/h. Je fakt, že 70% jízd je po okrsce a tachometrových 110 km/h a motor točí cca 1800rpm, proto mám takovou spotřebu. Takže žádné dodělávky.sedvo, ty si uz prerobil tu svoju sestku na vetrny pohon , na plachetnicu ? Alebo jazdis stale dole kopcom ?
600 km dialnice, 190 km okresky, 40 km mesto. 46 litrov nafty vystacilo na 830 km jazdy t.j 5, 54 lit/100 km
Velmi nadšený zo spotreby nie som, skor som pisal o zostatku v nadrzi. Nemal som ten zbytkovy obsah nadrze este odskusany na M3 diesel.tak by to přece mělo být! Proto si ty diesly kupujete, aby to málo žralo btw: při složení dalnice/okresky/mesto, jak píšeš , bych jel se mým dvoulitřikem v benzínu za 6,4 na 100km , pokud jedu tachopředpisovku ,-) jestli tys na to moc nešlapal?