Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj. Máš GJ. Vždy platí co je ve VIN, takže jmzGJ.... Do techničáku se psalo GH (označení předchozí generace) kvůli homologaci na starý chladivo v klimatizaci.Zdravím chlapi. Nevím jestli jsem na správném místě když tak se omlouvám. Mám takovej problém vlastním Mazdu 6 první registrace 11.2013. a ve velkém techničakem je uvedené tip auta GH ale dle VIN dekodéru je to GJ jak zjistím co je pravda . Děkuji za každou radu.
Dle VIN. Mnohdy ve vyhledávači náhradních dílů můžeš přímo napsat VIN a podle toho systém e-shopu vyhledá přesný ND.Takže když budu objednávat nějaké náhradní díl se mám držet to co je napsané v techničaku nebo VINkem