Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Nevím jak tobě, ale mě se při přehrávání MP3 z CD neukazujou názvy skladeb, teda pokud to tak bylo myšleno.ja som kupil Xcarlink. Mam verziu na vstup pro USB kluc, SD kartu a 3,5mm jack. Je este aj moznost doplnit k tomu Bluetooth modul. Ovladani ide aj cez volant. Akurat rozdil pri prehravani MP3 z CD a z USB kluca je v tom, ze z USB kluca sa nezobrazuju nazvy skladieb, iba poradove cislo a cas.
Kvalita přenosu bude na vysoké úrovní (myslím si), jelikož je to propojeno kabelem, jinak řečeno, pokud mám správné informace, vypojí se z rádia kabel na AUX a zapojí se místo toho ten xcarlink.To zní dobře... A kvalita přenosu?
Nevím jak tobě, ale mě se při přehrávání MP3 z CD neukazujou názvy skladeb, teda pokud to tak bylo myšleno.
Aha ok, to jsem netušil, zkusím.Pri prehravani MP3 z CD skus stlacit tlacidlo "DISP"vedla cislice "6", tim sa prepina zobrazovani skladeb na display. Jednou z moznosti je aj zobrazenie ID3Tag cize nazvy skladeb atd..
2690,- podle cz webu.Kolik to vyjde zhruba? Kolem dvojky?
Ja se teď trochu utopil do servisu kola a výbavy, mladá má narozeniny... Hroznej svět
GH FL opravdu má BT A2DP, protože se prodává adaptér A2DP 4100-78-202, manuál viz. příloha. Nicméně pro předFL to znamená sehnat a zadrátovat nejen FL rádio, ale i další BT modul, který má komunikaci na starosti. Předpokládám, že také nejde použít předFL svazek, takže BT modul by se musel zadrátovat na rádio ručně.Co jsem se docetl na ruznych mistech, poFL radio by A2DP melo umet. Byl by tu nekdo ochotny to zkusit u sveho poFL radia a androidiho telefonu? Detaily bych upresnil pote.
BT modul zůstává. ... edit: tak asi ne, to na AUX vstup se připojuje relé, aby fungoval dál. BT modul ale zůstává u toho adaptéru C9F2-V6-572-EU, co je pouze na iPod/iPhone, to vím 100%. Zapojovali jsme to při koupi auta do mého GTA v roce 2009, iPod fungoval, BT fungovalo, AUX fungoval (k tomu bylo opět potřeba relé).Ten originalni adapter C860-V6-572B se prave pripoji misto BT modulu (co jsem pochopil), takze clovek prijde o HF.
Tomu taky nerozumím, viz. nahoře - ten C9F2-V6-572-EU s vestavěnou BT sadou funguje. Jestli tím není myšlena jedna z více dodatečně montovaných HF sad z originálního příslušenství. C851-V6-350, C851-V6-350A, C852-V6-350, C853-V6-350, C841-V6-350E, C841-V6-350D ...Tak to je pozitivni zprava. Z mazda stranek mi to neprijde uplne jasne: "Nelze kombinovat s Buetooth hands free sadou."