• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Je ještě šance rozchodit Android rádio do Mazdy 6 GG 2003?

Vanda92

nový člen
Zprávy
1
Zdravím! Předem oznamuji, že tomuhle moc nerozumím, ale pokusím se to nějak popsat. Všichni už to vzdali, ale já to ještě zkusím tady :D Pořídili jsme si starou Mazdu 6 GG 2003 a můj táta nadhodil, ať si do ní koupíme Android Rádio, že v tom bude couvací kamera, navigace atd. Takže jsme objednali rádio na Allegru (samozřejmě je to Čína), od prodejce s kladnými recenzemi. V popisku bylo, že to je přímo na tuhle Mazdu. Nebylo tam nic, že žádné funkce nebudou zachovány apod. (teď už víme, jak to je). Nicméně, táta rádio nainstaloval, vše se zdálo být v pořádku, až na to, že chyběl ještě jeden kus na propojení dvou kabelů (viz. příloha). Tak jsme koukli opět do popisku tý nabídky, ve kterém stálo, že v sadě měl být i modul CANBUS. Napsali jsme tedy prodejci a ten nám za pár dní napsal, že se omlouvá, že to ověřoval, a že to byla chyba v popisku, a že tyhle Mazdy CANBUS nemají.
Takže jsme prozkoumávali všechny možnosti a nakonec to vypadá, že snad asi žádná možnost není a rádio vrátíme. Jinak teda co nefunguje: horní panel automatické klimatizace nesvítí, nejdou výstražná směrová světla, nelze spustit vyhřívání zadního okna, nejde přepnout okruh klimatizace (vnější a vnitřní) a rádio nedrží paměť (např. když se naladí stanice, tak se po zapnutí hned všechno rozladí atd.). Moc díky!

Nepojmenované(1).jpg

Connects2 dělal adaptér nedávno jsem dělal na GY kde ho měl zákazník z předchozí instalace, v Ahifi ho už nemáme zalistovanej a dodavatel ho už taky nemá. Pouze verzecanbus bez horního displeje. Ještě to prověřím

Tak u nás bez šance. Na Aliku je tenhle adaptér přímo pro čínský rádia s canboxem

Varianta package B:
https://a.aliexpress.com/_EyzYerE

Co se ale dívám na jiný vlákna tak ostatní taky canbox nemají, jen je to spolu propojený viz fotky zde

Poslední úprava:
Back