Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jen technická taky to ta zvedate za práh? Nebo někde u tlumiče?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tam kde jsou šipky, za nimi, až za lemem prahu, je opěrné místo, vezmu vždy dva hevery a udělám jednu stranu najednou.Jen technická taky to takhle zvedate za práh? Nebo někde u tlumiče?
Aspoň že to tak nezůstane když to daš na kola.
Za práh je hrozný výraz. NosníkJen technická taky to takhle zvedate za práh? Nebo někde u tlumiče?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nosník a práh jsou 2 různý věciZa práh je hrozný výraz. Nosník
Pro nůžkový heveryOsobně zvedám při přezouvání předních kol za tenhle bazmek. Krásně zapadne do misky pojízdného zvedáku z Lidlu. Zvedání za prahy dělám vzadu, kde jsou po hmatu jasně znatelná zesílená místa, kam zvedák umístit. Ve přední části prahů jsem tyto zesílená místa nenašel. Takže v případě defektu pneu na přední nápravě někde na cestě mi není jasné, kam konkrétně umístit nůžkový zvedák.
Zobrazit přílohu 31337
Že by to bylo tohle?On se ten nůžkový hever neopře o spoj podlahy a prahu, to má zapadnout jen do toho výřezu v heveru. Ty styčný plochy na heveru se opřou o body v podlaze a o zesílení co je v prahu.
Zobrazit přílohu 31338
Zobrazit přílohu 31339
Zrovna resim neco podobnyho. Letos jsem pres leto s sestkou najel jen cca 3 tis km, nema smysl jezdit do pneuservisu, kde budou trvat na vyvazeni zimaku, i kdyz jim budu rikat, ze je to zbytecny, a chtit za prohozeni kol litr + more casu (objednat, skladat kola do auta, dojet, cekat, dojet domu, vykladat z auta...). Navic vykonny kompresor doma mam, silny razovy utahovak taky... aspon bych je vyuzil i mimo domaci dilnu.Mimochodem, tento nůžkový hever je kvúli malému výřezu asi na M6 nepoužitelný?
Zobrazit přílohu 31341