Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jde o to, že auto mám na jámě a řeším za co to přizdvihnout,abych mohl do bodů kam patří hever dát podpěry.Chci ošetřit podvozek a jak je to nízké tak se pod tu pitvoří nemůžu dostat.?Potřeboval bych to přizvednout co nejblíže prahu k vůli té jámě.Neměl bys nějaké schéma za co to podepřít??@HHBota To si myslím že není dobrý nápad. Ofiko posvědcený zvedací body jsou buď ty na prahách (mezi výstupky) nebo za nápravnici/diferák. To už bych to raději hodil na ten nosník co je hned vedle, kdyby nebyla jiná možnost.
Hever do vybrání v prahu.Ahoj všetci. Moja nová CX-30 (DM) ide 1x na zdvihák (prezutie pneu), tak sa chcem uistiť - biely bod je určený pre zdvihák?Zobrazit přílohu 53961
Moje auto už bylo takto zvednuto 4x a pořád dobrý.MCX3, HHBota, ďakujem za odpovede - ale nejedná sa o ručný hever s výrezom, ale zdvihák v pneuservise so 4-mi ramenami čo dvíha celé auto. Na konci ramien sú nastavovacie kolieska (výškovo), na ktorých je guma s rovnou dosadacou plochou. To by to zakrúžkované vybratie v prahu tlačilo kolmo do gumy, neohne sa to?
OK, díky-Moje auto už bylo takto zvednuto 4x a pořád dobrý.
V servisu budou vědět, kam to dát, na tu zakroužkovanou hranu bych to nedával......OK, díky-