Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jinak skoda, ze tuhle modrou nedelaji pro M6. Byvala by to byla jedina konkuretka proti Red Soul, kdyz jsem objednaval.
Nás je na jihu taky 5 a půl, zatim Ale vizitku asi nečekám, na jednom mám samolízu a druhý neni tak běžnej kousekMe by zajimalo, kdy sam potkam nekoho, kdo bude mit nalepku Mazda Klanu. A nebo, jak dlouho bude trvat, az na svou Mazdu dostanu vizitku pak .
Jinak skoda, ze tuhle modrou nedelaji pro M6. Byvala by to byla jedina konkuretka proti Red Soul, kdyz jsem objednaval.
Doufám že si tu 323F řádně ovizitkoval, abych měl na srazy parťákaDnešní úlovek na Šutce. Budu si muset vytisknout nový vizitky
To je jasný, uvidíme, jestli se chytíDoufám že si tu 323F řádně ovizitkoval, abych měl na srazy parťáka
Ty jsi nepoznal auto které jsi ledkoval?Vůbec netuším, kdo by něco takového mohl udělat :hilarious: