Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To vypadá na @zdufiJá potkal min týden na Světlově modráčka asi taky rád čičiny. Kdo to byl?Zobrazit přílohu 13208
Jééé ta je moje dnes jsme byli v Bílině v cestovce A to jsem hned při výjezdu na kruhaku potkal M6 MPS ve stejné barvě a týpek na mě mavnul a měl ústeckou SPZ ale uz jsem si nevsimnul podložkyDnes okolo 9,30 u Penny v Bílině.
Tak to jsem byl já+ Modrá víla, tu máš odkaz na fotky z výstavy http://zdendavalach.rajce.idnes.cz/Vystava_kocek_Bojkovice_24.-25.3.2018/Já potkal min týden na Světlově modráčka asi taky rád čičiny. Kdo to byl?Zobrazit přílohu 13208
Já to nebyl, byl jsem mimo republikuDneska jsem byl v práci v Pražské plynárenské s MX-5 ND RF a někdo mi tam dal štítek Mazda Klan, přiznejte se, kdo to byl
Přiznávám se.Dneska jsem byl v práci v Pražské plynárenské s MX-5 ND RF a někdo mi tam dal štítek Mazda Klan, přiznejte se, kdo to byl
Opět se přiznávám Byl jsem tam kolem jednýDnes v AP Spořilov na pískování a přistála jsem za tmavě modrou M3 - funglovka. Pěkná, pod RZ ještě hezčí.
Já to nebyl, byl jsem mimo republiku
Krásné auto shamane