- 138
To jsem byla ja, taky jsem koukala, ze ridic koukal, tak jsem premejslela jestli nekdo z klanujuch juch konecne jsem nekoho potkala
a já tady z klanu ještě nikoho nepotkal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To jsem byla ja, taky jsem koukala, ze ridic koukal, tak jsem premejslela jestli nekdo z klanujuch juch konecne jsem nekoho potkala
Jj to jsem byl já, kolem 11:30 jsem parkovat v OC Skalka a šly do tržnice na oběd, jely jsme na otočku na chalupuDneska Příbram kolem půl dvanácté bílá CX3 asi @vladas75 nestačil jsem mávnout jel jsem firemním![]()
a já tady z klanu ještě nikoho nepotkal![]()
Ty už jsem někde vidělTak v pátek/sobotu proběhl spolu s @Millhauzz trojkový černo-bílý klaňácký minisraz v Karlíně...set obou karoserií...
Tyjo, tak to maj na Bali dobrý káry. Jen by mě zajímalo kolik km dálnic má BaliKamarád mi poslal pozdrav z Bali![]()
Kdyz jsem se na Bali bavil s naším řidičem, tak se mě ptal kolik jsem kdy jel nejvíc v autě. Po tom co jsem mu řekl, že jsem jel 290 km/h v Lamborghini, tak mi smutně odpověděl, že nikdy nejel víc jak 100, protože mu to silnice nedovolí... Takže asi tak k potřebě takového auta na BaliTyjo, tak to maj na Bali dobrý káry. Jen by mě zajímalo kolik km dálnic má Bali![]()
tvl, tak to je opravdu smutnéKdyz jsem se na Bali bavil s naším řidičem, tak se mě ptal kolik jsem kdy jel nejvíc v autě. Po tom co jsem mu řekl, že jsem jel 290 km/h v Lamborghini, tak mi smutně odpověděl, že nikdy nejel víc jak 100, protože mu to silnice nedovolí... Takže asi tak k potřebě takového auta na Bali![]()