• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

interiér Koberečky

Jakože řídit v pantoflích nebo na boso? To snad ne…

Jinak ja jezdim celorocne s gumovyma a za neco chlupatyho uz bych nemenil. Jsou spinave, hodim na zem, nastrikam APC, vezmu wapkou a jede se dal. Ani hovno na podrazce nevadi.

Jakože řídit v pantoflích nebo na boso? To snad ne…

Jinak ja jezdim celorocne s gumovyma a za neco chlupatyho uz bych nemenil. Jsou spinave, hodim na zem, nastrikam APC, vezmu wapkou a jede se dal. Ani hovno na podrazce nevadi.
Mluvíš mě z duše.Na parádu seru, gumové jsou prostě nejpraktičtější.👍

Tak za sebe používám už několik let na léto originál Luxury a na zimu Standard a naprostá spokojenost. Gumové mi nesmí do auta :D Možná jsou praktičtější, když se něco rozlije, ale mně osobně se vůbec v autě nelíbí. Údržba látkových v pohodě oboje, v zimě samozřejmě malinko horší, ale díky nižšímu chlupu nic, co by nešlo zvládat a v létě i ty Luxury, když člověk vyklepe aspoň jednou týdně, tak pohoda.

Vsak kazdeho vec. Zase za me chlupate na zimu nesmysl (voda v ruznych skupenstvích, sul, blato…). Kdo rad vdechuje prach a ruzne plisne, pak je to optimalni reseni. Ale pro krasu se musi neco obetovat, o tom zadna ;)

Vsak kazdeho vec. Zase za me chlupate na zimu nesmysl (voda v ruznych skupenstvích, sul, blato…). Kdo rad vdechuje prach a ruzne plisne, pak je to optimalni reseni. Ale pro krasu se musi neco obetovat, o tom zadna ;)
Však jasné, každý máme nějak. ;) Ale zrovna ten prach se bude míň vířit v koberci než na gumě a oklepat sníh z bot, také jde, když je ho moc, takže já to neberu tak, že něco obětuju, jen s tím je o něco víc práce, to je jasné a to mně osobně problém nedělá, kdo nechce řešit, dá gumové a má vystaráno, nic proti tomu :cool:

Tak je možné že někdo jiný vyrábí vyšší chlup. Nikdo netvrdí že Luxury jsou střed vesmíru a vrchol nabídky....

Samsung S22 256GB Tapatalk

Back