adam.ziv
nový člen
- 8
Na zahraničních fórech jsem narazil na dobré zkušenosti s led STEDI T20. Nezkoušel někdo? Objednal jsem, tak pak otestuji a dám vědět.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano jde to ze Švédska, objednal jsem 2.4. a zítra by to tu mělo být. Cena s poštou 48€.To je zajímavá alternativa. Koukám, že by mělo jít ze Švédska, takže doprava ok, nejdřív jsem myslel, že je to Austrálie![]()
Jasně, uvidíme jak dlouho vydrží, jestli ta kvalita bude jinde oproti aliexpresu, nebo to bude všechno na jedno brdo jen s drahou nálepkou. Každopádně jsem čekal, že ta výměna bude horší, když jsem četl, jak to někdo musel měnit přes podběh.. měl jsem to za 5min.Nojo to ty čínský za 200,- taky ne takhle po chvilce - první mi dali 2,5 roku pak jedna odešla - vyměnili sme jednu a dobry za pul roku zacla blbnout druhá (dožila se tedy 3 let) výměna a po roce už blbne znovu.
Otazka proste je co to bude dělat po pár letech - neb nejde o cenu žárovky ale o ten oser s jejich výměnou.
Výměna byla rychlovka, jestli má někdo velké ruce, tak asi může mít trochu problém, ale není tam žádná záludnost.Paráda a přijde mi pocitově, že tam vypadají i líp jak ty čínské, teď je opravdu otázka ta výdrž, ale předpokládal bych, když je to nějaká "značka" a ne "no name Čína", tak snad by mělo zaručovat delší životnost, ale to ukáže až čas. Jak ses popral s výměnou? To je pro mě asi největší "strašák", kdyby šlo snadno, tak už jsem také nějaké vyzkoušel, ale nervy s tím jak tam montovat, kdyby něco![]()
Tak to rád slyším, já když tady četl právě, jak jsi zmiňoval i ty, že to někdo musel dělat přes podběh atd, tak jsem se taky zaleklVýměna byla rychlovka, jestli má někdo velké ruce, tak asi může mít trochu problém, ale není tam žádná záludnost.
Jak je tam namontovat taky sem se s tim sr….l jak blbej ale už vím jak na to i tak je to opruz a padne u toho tolik k…. č…. p….. ze kdyby tohle řekl Stalone v jednom filmu tak tech papírků na utírání zadku má nadosmrti.Paráda a přijde mi pocitově, že tam vypadají i líp jak ty čínské, teď je opravdu otázka ta výdrž, ale předpokládal bych, když je to nějaká "značka" a ne "no name Čína", tak snad by mělo zaručovat delší životnost, ale to ukáže až čas. Jak ses popral s výměnou? To je pro mě asi největší "strašák", kdyby šlo snadno, tak už jsem také nějaké vyzkoušel, ale nervy s tím jak tam montovat, kdyby něco![]()
Jasný to chápu, jako já si myslím, že jsem celkem zručný, ale pokud mi něco nejde nebo nevím jak na to, tak taky úplně klidný nejsemJak je tam namontovat taky sem se s tim sr….l jak blbej ale už vím jak na to i tak je to opruz a padne u toho tolik k…. č…. p….. ze kdyby tohle řekl Stalone v jednom filmu tak tech papírků na utírání zadku má nadosmrti.
Ale krásné bylo když ta jedna ledka vypadla z konektoru a zůstala ve světle 🤣 to byla lahůdka dostat jí ven drátkem 🤣 Fakt tohle jestli se ti povede nebyl jsem daleko od stavu vzít kladivo a třísknout do toho světla co ty klucí šikmovoký vymysleli za pí…. a kurvítko a dnes bych si snad připlatil za ty full led - kdyby to nebylo spojený s nechutným balíčkem chrom a další blbosti co nechci.
Jinak netestoval někdo treba tyhle?
Ale úplně nejvíc by se mi líbila žárovička s baňkou jen by uvnitř byla led místo vlákna - tak jak to dělá třeba Philips u mnoha žárovek.
Jinak na STK jsem s těmi čínskými prošel.
Rozdíl je tam hlavně v tom, že ty z ali mají diody i na přední straně, kdežto STEDI pouze po stranách, nebudou tedy zepředu oslňovat.Tak jasně rozdíl je tam malý, ale já ho tam vidím, nebo dle fotek od adam.ziv mi přijde, že ty z toho Švédska tam jakoby nevypadají až tak "nápadně" ale možná je to jen můj pocit![]()
Jj a to se mi na tom také líbíRozdíl je tam hlavně v tom, že ty z ali mají diody i na přední straně, kdežto STEDI pouze po stranách, nebudou tedy zepředu oslňovat.