Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A kolik jsi na te STK za to platila? Ja jestli to je bezne neco jako evidencka, nebo tam za to chteji treba 3.5. Mam ke kolum typovy list, ale kdyz uz to budu zapisovat, tak bych chtel zapsat 2 rozmery z toho listu bez toho, abych musel kupovat druhou sadu pneu a prezouvat toJá to mela tak, že jsem na nové disky nazula jeden z rozměrů uvedených na typovém listu, s tímto komplet jsem jela na STK, technik do typového listu poznačil, který rozměr na těch alu bude, dle toho, co jsem měla nazuto. Toto pak zanesl do protokolu, který jsem spolu s typovým listem předložila na úřadu a přesně tuto kombinaci mi úřednice zapsala do TP. Víc neřešila.
Platila jsem na STK v Ostravě 700 Kč.A kolik jsi na te STK za to platila? Ja jestli to je bezne neco jako evidencka, nebo tam za to chteji treba 3.5. Mam ke kolum typovy list, ale kdyz uz to budu zapisovat, tak bych chtel zapsat 2 rozmery z toho listu bez toho, abych musel kupovat druhou sadu pneu a prezouvat to
Jo a ten ABE mam jen v nemcine. Na urade to asi budou chtit ceksky co?
Mně v Praze na Bohdalci zapsal z toho listu hned 4 rozměry. Jen mě trochu naštvalo, že zátěžový index, který nebyl v typáku napsaný, zvolil ten největší, co byl u základních pneu v TP. Vůbec se neptal, když jsme přišel, už to bylo zapsané. Bylo tam u origo 92 pro 19" a 97 pro 17", takže vybral 97. A zplatil jsem asi před 6 lety do 500 Kč.A kolik jsi na te STK za to platila? Ja jestli to je bezne neco jako evidencka, nebo tam za to chteji treba 3.5. Mam ke kolum typovy list, ale kdyz uz to budu zapisovat, tak bych chtel zapsat 2 rozmery z toho listu bez toho, abych musel kupovat druhou sadu pneu a prezouvat to
Jo a ten ABE mam jen v nemcine. Na urade to asi budou chtit ceksky co?