• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Litá kola aftermarket - jiný ET, jiná šířka

Po docela dlouhém hledání jsem našel tato kola.
Prakticky všechny parametry mají shodné s originálem (včetně hmotnosti). Design se mi líbí, i když mě na zadek úplně neposadí.
Když koupím originální TPMS senzory z MazdaShopu, chytnou se samy od sebe, nebo budu muset do Mazdy?
Kola na zimní pneu vypadají dobře 👍.
Co se týká senzorů, nemám zkušenosti přímo s Mazdou, ale u Suzuki Vitara jsem na zimní sadu ALU koupil za poloviční cenu proti originálním senzorům (1500,-/ks vs. 700,- ) senzory tlaku zn. Continental, načetly se bez problémů po cca 1-2 km jízdy a už je mám 6 let a baterka v nich pořád drží. Pokud není Mazda specifická v kompatibilite, nebál byl se jít do značkových neoriginálů, které Ti poslouží úplně stejně.

senzory tlaku zn. Continental
Tohle jsem dostal/koupil v ceně originál disků na CX-30 (jeté, krásné... zde od člena MazdaKlanu).
Odjely již dva roky, naběhly hladce... výdrž se ukáže, aktuální cena = Google případně.
Třeba to pomůže...

TPMS_.jpg

Back