Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, už 3 roky používám na BM (a na 323BJ jsem je měl taky cca 3 roky) tyhle polobezpečnostní matice od D1Spec:
http://www.ebay.co.uk/itm/D1-SPEC-L...797485?hash=item2ed96568ed:g:WDsAAOSwBP9UYgKH
jsou lehounký, pevný, mají spešl rozměr takže něco jako polobezpečnostní, a i když výrobce píše že se na ně nemá používat vzduchová pistole s příklepem na povolování a dotahování,tak mě se s nima nikdy nic nestalo (ani náznak že by se kroutily)
No je.. Pěkná kola (když zrovna nejsou špinavá 😂) a rezavé matice k tomu.. Krása, až mě zrak přechází 😅Tak to je hnus![]()
Tehda, když mi přišly, jsem si taky všimla, že tam ten nápis nemám, oproti ostatním.S tímhle toho moc nenaděláš. Když to zbrousíš a něčím stříkneš, tak při prvním povolení tu barvu sedřeš. Jiný povrchový úpravy se asi finančeně nevyplatí. Já měl tyhle matice v tom "chromovym" provedení s červenou čepičkou, ale používal jsem je na BM převážně od března do října, takže rez na nich jsem neznal. I když co si vybavuju, tak jsem je měl i na 323BJ, kde jsem je měl po celý rok a určitě nebyly takhle zrezlý ani po těch pár letech co jsem 323BJ měl.
@Polsonside teď mi to podle tvý fotky došlo... Já tam měl taky ten nápis D1Spec na čepičce a ty Katčiny ho nemají. Důvod ???