OutlawMan
výkonný člen KLANu
- 152
Ano na GJ/GL lze použít hever z GH. Taky jsem ho od Martina bral.
Díky, tak to je skvělá zpráva. Ušetří mi to nějakej ten peníz. Ještě k tomu koupím tu kliku a je vystaráno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ano na GJ/GL lze použít hever z GH. Taky jsem ho od Martina bral.
na to tady máme celou sekci : Zkušenosti se servisyNázorů na servisy je spoustu, ale i tak bych vás poprosil o radu, který servis vybrat, kvůli kvalitě i penězům.
Chystám se na svou první garančku (první pro Mazdu i pro mě ) a chtěl bych vás poprosit o nějaké rady/tipy
- K autu po roce mám asi pouze 3 poznatky: středový tunel po odložení loktu mírně skřípe, sklo v levém zrcátku mírně vibruje při vyšší rychlosti a guma na víku kapoty je mírně odlepená; myslíte, že to jsou věci, které bych jim měl říct a dělali by s tím něco?
- Názorů na servisy je spoustu, ale i tak bych vás poprosil o radu, který servis vybrat, kvůli kvalitě i penězům. Jsem ze Stodůlek a přišlo mi, že Auto Jeremiášova nemá nejlepší reference. Můžu dojet po Praze nebo třeba do Kladna
Díky moc
Díky za tip, zkusím se mu ozvatOsobně volím Car Star Praha MAZDA - Dolní Počernice , sice to máš přes celou Prahu, ale myslím že se to vyplatí. Když napíšeš na jejich servis Petru Rezlerovi, určitě ti odpoví na všechny otázky
Máš pravdu, za zkoušku nic nedám Pojedu tam cca za měsíc, tak dám vědět reference.Za zkoušku nic nedáš... Já bych si skoro troufl říci, že bys mohl být úspěšný. Minimálně přeci to zrcátko by nemělo po malém nájezdu km vibrovat a guma se odlepovat, ne?
Ted mam jako nahradni vozidlo pujcenou Mazdu 6 sedan s 110 kW dieselem v manualu. A teda ... to je nejaky moc tichy auto, ne? Skoro vubec ten motor neni slyset, to je tak o tridu ci dve jinde, nez mam ted ja. To ten diesel je tak tichounky nebo je to tim sedanem?
GL je oproti GJ výrazně tišší. Já jsem v GJ jel několikrát (stejný benzínový motor 2.5L) a ten rozdíl je znatelný. Jen jsem to tady nikdy moc nerozebíral, aby se majitelé GJ necítili dotčení.
Pokud se nepletu, tak se na foru objevuji zkusenosti se trema vyrobcema:Tot vse, nejake tipy na dobre brzdy krom tech co tu daval Vitus (ktere stejne asi koupim)