Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ako som pisal,nedorucujem autorizovane servisy na taketo zasahy. Je potrebne ist tam,kde sa na to specializuju a hlavne zhodia komplet kotuce a poriadne vycistia bordel pod nimi. Najlepsie byt pri tom a skontrolovat to.
po zkušenosti s origo brzdama v GH, které jsem utavil lehce svižnou jízdou tak, že se na nich vytvořil skelnej povlak a nebrzdily dalších 50km po vystydnutí do ošoupání té "skloviny". Taky jsem si na Gh raději kupoval tyhle brzdy .....
moje GJ brzdy zde: #112
mi to dělalo taky, ale jen trochu a bylo to u nové GL cca po 8 tisící jsem si toho všimnul .... jenže jsem si řekl že to nechám na garančku ať mi to opraví (vymění co je špatné) a na garančku jsem dojel cca ve 21 tisíc a tam mi řekli že kotouče jsou modré a že to nejde na záruku ale něco udělali a nevím co a od té doby to nedělá.
My kupujeme primo vod dyleraMel bys nejaky odkaz na shop kde maji ty brzdy? Klidne posli ve zprave, pokud budes tak hodny.
Diky Vam@Woita jj, napiš Maxovi, ať ti to nacení. Buď posílá poštou nebo se domluvte na montáži u něj u Příbrami
Originalni zvedak by mel byt s cislem C236-37-790CAhoj mazďáci, rád bych měl origo hever k mé Mazdě 6 GJ rv 2017, ale nechce se mi dávat tři tisíce za nový.) Netušíte, zda je tento hever k mé GJ?
https://www.sbazar.cz/mazdavrak/detail/29207807-mazda-6-originalni-hever
Jde mi o to, že na podvozku je plastová lišta a já bych rád, aby skutečně hlava heveru přesně zapadla na místo, jak má a netlačila zbytečně na plast.
Originalni zvedak by mel byt s cislem C236-37-790C
Díky moc. Tak to vypadá v inzerátu na jiné číslo...
Jj, to máš pravdu. A buď to vyjde nebo ne.Tvarove to vypada stejne tak se zkus zeptat at ti posle foto stitku...za to nic nedas...
Svatá pravda. Tak jest psáno i v techničáku. Nějak jsem zaspal dobu.Jo a když píšeš že máš Mazdu 2017, tak to není GJ ale už GL (po druhém FC).
Ano na GJ/GL lze použít hever z GH. Taky jsem ho od Martina bral.Ahoj mazďáci, rád bych měl origo hever k mé Mazdě 6 GJ rv 2017, ale nechce se mi dávat tři tisíce za nový.) Netušíte, zda je tento hever k mé GJ?
https://www.sbazar.cz/mazdavrak/detail/29207807-mazda-6-originalni-hever
Jde mi o to, že na podvozku je plastová lišta a já bych rád, aby skutečně hlava heveru přesně zapadla na místo, jak má a netlačila zbytečně na plast.