Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Už to asi je na dohled, teď chvíli jsem hleděl (jsem na mizerné konektivitě, tak jsem to vzdal) na přenos z Autoshow v NY a jeden by brečel jak si spíkři tahají trika . Nová M6 2018 je první Mazda s podporou Android Auto a Car Play. Aktuální modely pak tyhle technologie dostanou grátis (což mě vede k otázce, jestli je ty starší s MZD connect dostanou za nějaký příplatek ...pokud vůbec).Mluví se o tom už druhým rokem a výsledek je v nedohlednu.
No vidíš,to,přímým srovnáním máme jiné poznatky.Motor u GJ(2,5) byl ve vysokých otáčkách daleko hlučnější než u GH(2,5).Byl takový jadrnější.A hluk od kol vzadu pro mne nepřijatelný.Možná hodně záleží na výrobci pneu,u GJ prý byly původní,vzorek 3-4 mm.Ja srovnat hluk GH a GJ, tak GJ je jednoznacne tizsi nez GH, jen co mi vadi je hluk od prednich kol. U GH byl urcite hlucnejsi motor. Necham to vytlumit i s dvermi at to i zacne trochu lip hrat.
No vidíš,to,přímým srovnáním máme jiné poznatky.Motor u GJ(2,5) byl ve vysokých otáčkách daleko hlučnější než u GH(2,5).Byl takový jadrnější.A hluk od kol vzadu pro mne nepřijatelný.Možná hodně záleží na výrobci pneu,u GJ prý byly původní,vzorek 3-4 mm.
Prva GJ bola jednoznacne hlucnejsia ako GH. Hlavne aerodynamicky hluk bol az neznesitelny. GJ po facelifte bola na tom lepsie, ale az GL je na tom uspokojivo.Ja srovnat hluk GH a GJ, tak GJ je jednoznacne tizsi nez GH, jen co mi vadi je hluk od prednich kol. U GH byl urcite hlucnejsi motor. Necham to vytlumit i s dvermi at to i zacne trochu lip hrat.
Prva GJ bola jednoznacne hlucnejsia ako GH. Hlavne aerodynamicky hluk bol az neznesitelny. GJ po facelifte bola na tom lepsie, ale az GL je na tom uspokojivo.
Hluk od kolies bol urcite vyssi u GH ako GJ alebo GL.