- 2 675
Jakoze to zacne smrdet po krave nebo jelenovi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jakoze to zacne smrdet po krave nebo jelenovi?
Nějaké doporučení na impregnaci mám už z minulosti, takže časem možná něco zkusím. Výhodu mám taky v tom, že moje auto je garážované. A i když jsem v práci, stojí ve stínu. Když jsem někde v zahraničí, parkuji v krytých garážích. V podstatě mimo jízdy nepozná slunce. To je taky výhoda, protože na sedačky nesvítí přímé sluneční světlo, nezahřívají se a jejich životnost se tak zásadně prodlouží.
Mimochodem, ten prací prášek docela zafungoval. Sebral jsem manželce gel na bílé prádlo a podařilo se mi vyčistit i to prošití bílou nití.
GJR9-50-M10C 1352,50 vč. DPH., skladem běžně v Rakousku, čili do druhého dne.Nemate pls nekdo tuseni kolik takova vymena plastu muze stat a jestli by to mohli mit treba na sklade?
Diky moc, necekal jsem takhle konkretni odpovedGJR9-50-M10C 1352,50 vč. DPH., skladem běžně v Rakousku, čili do druhého dne.
U Mikuše v auto Palkovice ti to udělají za polovicAhoj, řešil už někdo výměnu vačky u GJ (kombi 2,2 2013) jinde než v Mazdě?
Jaké jsou zkušenosti.. zkoušel jsem vyhledávání a nic moc. Aktuálně mě to čeká..
Díky
Aktualizace v Mazda Toolboxu jsou myslím vázané na VIN auta, takže koupí nové karty nezačnou fungovat na další tři roky. Řešením je doplatit si další roky u Mazdy. (Pokud někdo např. neumí zkopírovat aktualizované podklady z karty na kartu.)
Me se teda moc nezda, ze by ta koupena karta byla rovnou aktualizovana.
Ve dvou určitě ne. To by to auto vůbec nejelo.Nevíte někdo, kdy zapíná druhé turbo u 2.2D? Vím, že to první je někdo u 2000 otáček.