- 1 036
To by mně zajímalo, když děláš převážně ty delší trasy, asi hlavně po dálnici, kolik ti ukazuje PP průměrnou rychlost? Já mojí M3 protáhnu obden po dálnici 160-170 km rychlostí a průměrnou rychlost za 7 tis km mám 39 km/ hod.
To nějak nesleduji. Já resetuji jen Trip [A] na jednotlivé cesty anebo od tankování po další tankování. Trip resetuji jen výjimečně. Ale vzpomněl jsem si na Tebe, protože včera jsme s mojí vyrazili na delší cestu. Resetováno na benzínce, kterou mám kousek od baráku. Tohle je trasa za dva dny. Jeli jsme od nás ze Zlínského kraje do Benešova, na zámek Konopiště, pak Beroun, kde jsme přespali, ráno Karlštejn, pak Praha, odpoledne nákup na Olympii v Brně a návrat domů.
Věř tomu nebo ne, hodně ostrá jízda po celou dobu. Včera v Berouně na hotelu 7,5/100. Druhý den ráno v kopcích kolem Karlštejna spotřeba i přes 9 litrů, než se to ustálilo. Po dálnici tam i zpátky rychleji, než se smí, doufám, že nepřijde nějaké překvapení. Hlavně zpátky jsem valil skoro pořád 20 km nad povolený limit, občas i 50. :muted: To auto jede fakt dokonale, ale neriskoval jsem.
No a tohle je výsledek. Samotného mě překvapuje, to jsem nečekal. Hodně pomáhají ty dálniční omezení, kde se může jen 80 km/h. Jel jsem tam zase o něco rychleji, protože jsem spěchal na fotbal, ale nebýt těch úseků, odhaduji, že by průměr byl tak o půl litrů výš.