Milos
člen KLANu
- 90
7 1/2J X 19 ET 45; 225/45 R19 92 WMůže mi někdo poradit nebo nasměrovat kde zjistím jaké jsou standardně zapsané v TP velikosti kol a pneu? Díky moc.
7 1/2J X 17 ET 50; 225/55 R17 97 V
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
7 1/2J X 19 ET 45; 225/45 R19 92 WMůže mi někdo poradit nebo nasměrovat kde zjistím jaké jsou standardně zapsané v TP velikosti kol a pneu? Díky moc.
Ahojte. Plánujem kúpiť nové auto v priebehu tohoto roka. Mam vychladnutú mazdu 6 alebo cx5 no ešte neviem ktorú. Ani s akým motorom. Doteraz jazdím na 323 1.5 96r
Narodil sa mi syn tak by trebalo presedlat do niečoho bezpečnejšieho. Chcem určite benzín. Mam nejaký budget cca 28tis €. Nemám skúsenosti s kupovanim nových áut tak by som sa chcel opýtať vás či je reálne aby som dostal mazdu6 2.5 s rev výbavou za takúto cenu? Alebo aj cx5.
Pozeral som aj mazdaihned no tam su ceny za 2.5 rev cez 30k.
A podľa čoho ste vyberali auto myslím či wagon sedan alebo suv?
Autom budem jazdiť hlavne trasa cca 12km do prace a 12km domov.
Pracujem vo vedľajšej dedine. Asi dvakrát do mesiaca jazda k svokrovcom cca 150km 40% cez dediny a potom diaľnica.
A potom samozrejme výlety. S mojou súčasnou mazdou ďaleko od mesta nechodime
Ďakujem
Gabriel
Odoslané z PLK-L01 pomocou Tapatalku
Takže máš vše jiz jasné..jen trd dohnat ten správný bezchybny kus..tak ti držíme palceNo nové vozidlo plánujem vymeniť keď bude aspoň tak staré ako moje súčasné.
Sedan v žiadnom prípade nechcem. Auto max z minulého roka.
Pozeral som aj mazda 6 na autobazaroch ale od roku 2017 mi tam vyhodí 4-5 ponúk.
Bude to šoférovať aj žena tak asi automat a určite treba parkovaciu kameru.
Na zadné sedadlá časom pribudne aj ďalšia autosedacka.
Nevadí mi ani predvádzacie vozidlo do 10-12 tis km.
U predvadecky tlačit muzes..u cenikovky moc ne..alespoň v ČR. Prodávají se dobře a nemají důvod moc slevit. Jak je to u vás netuším, ale tady v UK se dá smlouvat velmi dobře a jakmile vůz je lehce jety třeba roční dá dostat až na slevu pres 25procent..přeci jen benziny tu mají titěrný podíl trhu..což je pro mě fajn..neb už konečně začaly importovat a prodavat GL 2,5 s automatem ) ..což předtím nebylo a ja mám tudiz už nyni..velké cukání přejít na ní.. během tohoto podzimu....uvidíme ))Len ci je reálne kúpiť novu mazdu 6 v revolution výbave takej cene. Podľa skúseností ako veľmi sa dá tlačiť na predajcov? Som takmer pevne rozhodnutý že chcem mazdu. Kvôli tomu ako vyzerá a spotrebe. Ešte si budem musieť nejakú skúsiť.
V októbri budem musieť ísť na autosalón a poriadne si pozrieť mazdu 6 a cx5
Kombik je sice praktickejsi ale ma aj vela nevyhod.
Predpokladam, ze to narazi na ten zakladni rozdil mezi dvouprostorovym a triprostorovym modelem auta. Sedan chladi pouze objem vzduchu v kabine, kombik chte nechte se musi potykat s tim, ze je jeste spousta vzduchu v kufru.Tím chceš říct, že sedan chladí rychleji než kombík?
No za mě ...v kufru sice vzduch je..ale nijak se nechladí..výdechy tam preci nejsou..a většina z nas má zatazenu roletu a tím i oddělen prostor od kabiny,kde chlazení probihaPredpokladam, ze to narazi na ten zakladni rozdil mezi dvouprostorovym a triprostorovym modelem auta. Sedan chladi pouze objem vzduchu v kabine, kombik chte nechte se musi potykat s tim, ze je jeste spousta vzduchu v kufru.
Ale jinak si take myslim, ze je to "vela nevyhod" prilis zdramatizovane. Ale proti gustu ...
Jenže tenhle rozdíl je doslova NEPARTNY oproti tomu, jak moc šlapeš na plyn..i ta trvale pustena klima v dnešních dnech..udělá násobné vyšší navýšení spotřeby.. než zvýšený koeficient odporu vzduchu..Vis jak, podle papiru ma sedan vetsi maximalni rychlost, akceleraci a mensi spotrebu, takze ... na tom aerodynamickem odporu neco bude .