- 5 249
Jak se říká, chce to nejdřív zamést před vlastním prahemAle ať koukám, jak koukám, rámeček s Mazda Klanem jsem ještě nezahlédl. Pořád je tedy co zlepšovat. Tak ať nás přibývá!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jak se říká, chce to nejdřív zamést před vlastním prahemAle ať koukám, jak koukám, rámeček s Mazda Klanem jsem ještě nezahlédl. Pořád je tedy co zlepšovat. Tak ať nás přibývá!
V brne uz museji take byt ! Byla to jedna varka !
Rikal jsem si to stejne. Kdyz jsem si auto vybiral, tak jsem si rikal, ze to je prima, takove neokoukane vozitko, co jen tak nekdo nema. A ted mi prijde, ze je Mazda na kazdem rohu. Ovsem v ruznych tabulkach prodeju mi to neprijde, ze by Mazda nejak zasedne prodavala. Jasne, ze se prodavaji dalsi a dalsi. Ale spis to prisuzuju tomu, ze jak jsem tu na foru, tak proste uz mam ty Mazdy daleko vice v oku a mnohem vic si jich vsimam, nez driv.
Tak dnes cisla a vse jiz komplet !
Nechapu ! To jede extra lod ? Ja mel termin cerven a mam ji jiz garage ! Ta tvoje tedy ceka v Belgii ?
A mezi cx5 moje malickostEvidentně, ta co ted dorazila mela hlavně cx 5, kde ta moje ted je to mi neřekli, jen ukázal, ze místo předpokládaného termínu 25.4 dorazí az 4.6
Sent from my iPhone using Tapatalk
To das pohoda ! Ja mel termin cerven a nejak priplula driv ! To cekani stoji za to !No tak si se dočkal . Já mám termín srpen/září.
JjHezke SPZky asi trochu tlacenka vid
Odesláno z Lenovo pomocí Tapatalk
Tak jsem se také ptal v Brně jak to vypadá s dodáním a z původního termínu 8.6 je nakonec 21.6. To čekání je hrozný, hlavně když to takhle prodlužují. Pán povídal že nyní se motá všechno kolem nové CX-5