Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
OkaMaličkost, jinak mrkni třeba na aliexpress, třeba tam něco bude.
Akorát to chtělo dát mazdičce trocha víc prostoruJe tu nějak mrtvo, tak přidávám fotku své krásky se slunečnicemi
Nadherny slunecniceJe tu nějak mrtvo, tak přidávám fotku své krásky se slunečnicemi
kdyby tam ještě byla majitelka, bylo by to dokonalý
Vidím že máš svojí krásku ráda,nikde nikdo a přesto zamčena,to je láskaJe tu nějak mrtvo, tak přidávám fotku své krásky se slunečnicemi
No a neni to jen bezklicovym zamykanim? Hadam, ze ma vybavu Revolution, takze jej tam (asi na rozdil od Tebe) ma.Vidím že máš svojí krásku ráda,nikde nikdo a přesto zamčena,to je láska
Pravdu máš,na rozdíl ode mne to máale nepředpokládal jsem že při každém zamknutí se sklápěji zrcátka.Ale o to tady vůbec nejdeTo měla být lichotka,asi jsem to špatně napsalNo a neni to jen bezklicovym zamykanim? Hadam, ze ma vybavu Revolution, takze jej tam (asi na rozdil od Tebe) ma.
Tudiz staci poodejit kousek od auta, treba na porizeni snimku, a zamkne se samo.
Vidím že máš svojí krásku ráda,nikde nikdo a přesto zamčena,to je láska
To sklapeni zrcatek mas automaticky? Mam taky revolution a amusim sam sklapet, pres ovladac na zrcatka. Ale mam ji rok vyroby 9/2016