Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Fakt? To jsem ani nevedel. Ja jsem s tim normalne na dalnici byl .
To bude spíš 2017. Já mám 2016 a mám to tak jak jsem dával předtím obrázek.Osvětlení palubovky CX-3 2016 asi takhle.Zobrazit přílohu 9569
Tak tě jen pro příště poprosím, nedělej chytrýho.Tak asi záleží na prodejci jak to má, já měl na předchozí GY nálepku přes celí spodek.
Prosim nepokladaj znamku na kapotu, lebo iba položenú znamku moze sfuknut naporovy vzduch :-(Ale sedly mi už na instagramu psal, že když budu mít dálniční známku položenou na kapotě, že to stačí, tak pojedu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ale no, nekockujte sa pre prkotinu na podlozke RZ, jak lakilaki a Romin(a) pri inej teme. ))Nikdo chytrýho nedělá a pokud to tak cítíš, není to můj problém.
Opravdu ne? Tak asi čtu špatně ty tvoje příspěvky.Nikdo chytrýho nedělá a pokud to tak cítíš, není to můj problém.
Spíš je špatně chápeš, protože to jsou vlastní zkušenosti a nebo postřehy.Opravdu ne? Tak asi čtu špatně ty tvoje příspěvky.
@lakilaki já se nekočkuju, jen mě vadí, když mě někdo osočuje a ještě takovým tónem, ale w/e.
Připomíná mi to trošku jednání pana Magentta a UDM.
Tady se snažíme být v přátelské atmosféře a né někoho osočovat.
Já se snažím komentovat jaké mám postřehy a nebo zkušenosti, já nejsem ten kdo tady zakládá hádky a navíc, já se nehádám, já to beru jako normální diskusi a pokud to bere někdo jinak, tak to není můj problém.Ale no, nekockujte sa pre prkotinu na podlozke RZ, jak lakilaki a Romin(a) pri inej teme. ))
Chápu špatně větu "a nebo to stále nevidíš"? Myslím si že ne, a ještě tam dáš obrázek, kde je očividně potisk.Spíš je špatně chápeš, protože to jsou vlastní zkušenosti a nebo postřehy.
Tak to ani nepředpokládám že to bude číst.A Raduli nasu vymenu nazorov mozno ani necita , alebo ich iba prebehne a napokon sa rozhodne konat tak, ako to ona povazuje za vhodne
Ano. Attraction má hlavní budík tachometr..viz. můj obrázek. Revoltion otáčkoměr,přesně jak na tvém obrázku.Že by byly v attraction jiný budíky než u Revolution ?
Diiik ! Mate to hezciOsvětlení palubovky CX-3 2016 asi takhle.Zobrazit přílohu 9569
NezalujA to sis napsal na dálniční známku to číslo z te zelené spz? Ale sedly mi už na instagramu psal, že když budu mít dálniční známku položenou na kapotě, že to stačí, tak pojedu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jo jsou !Že by byly v attraction jiný budíky než u Revolution ?