Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Raději okrsky,konstantní rychlost po dálnici pro nové auto není moc dobrá,motor má pracovat v různých otáčkách,alespoň pár set kmnene já hlavně dálnice, mám ji 1km od domu, tak to je pro mě jak dělaný
Tak konečně Ať Mazdička hezky slouží a nic než spokojenostTak je to tadyyy, koneeečně jsem se i já dočkala, sice zrovna v pátek, kdy jsou šílené kolony, zvlášť když je sjezd na dálnici u nas na rohlence stále zavřený, tak jsem řádila jen po okolních vesnicích, ale zítra hurá i na dálnici Když potkáte mazdu, ve který sedí holka, která se usmívá jakoby byla sjetá, tak jsem to já. Jsem totiž naprosto nadšená z ní a šťastná
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ty černý plasty, to je to co mě na tom autě štve nejvíc, je to příšerný! Já to budu měnit.Tato biela je na CX-3 asi najkrajsia zo vsetkych. Pekne vyniknu cierne plastove diely a tieto tmave disky.
Proč celé podložky? je to zbytečný, stačí jen nálepky.Pěkná, teď to doladit ještě klanovýma podložkama po RZ a bude to fajn.
Né každej snese na autě nálepky, tak jako já.Proč celé podložky? je to zbytečný, stačí jen nálepky.
Protože nálepky prd vydržíProč celé podložky? je to zbytečný, stačí jen nálepky.
Tak snad není problém sundat stávající. No a pokud bych chtěl poštou 2 nálepky na SPZ, je to problém ? nebo ne ?Né každej snese na autě nálepky, tak jako já.
A pokud už by si měla koupit prázdnej rámeček na kterou by si nalepila nálepku, to už si rovnou může koupit rámeček s potiskem, logicky.
Protože nálepky prd vydrží
Raději okrsky,konstantní rychlost po dálnici pro nové auto není moc dobrá,motor má pracovat v různých otáčkách,alespoň pár set km
No jo no, co se dá dělat, ale tak kdo si počká, ten se dočká.Před chvílí mi došlo, že dokud mám zelenou spz, na dálnici stejně nesmím no
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sundat stávající? Pokud má nový auto tak tam asi těžko nějakou má.Tak snad není problém sundat stávající.
Vsak na fotkach je vidiet, ze CX3 uz ma podlozky RZ od predajcu auta.Sundat stávající? Pokud má nový auto tak tam asi těžko nějakou má.
Za čo , za ake diely meniť ?!Ty černý plasty, to je to co mě na tom autě štve nejvíc, je to příšerný! Já to budu měnit.
Fakt? To jsem ani nevedel. Ja jsem s tim normalne na dalnici byl .Před chvílí mi došlo, že dokud mám zelenou spz, na dálnici stejně nesmím no
Za nic je měnit nebudu, budou se lakovat.Za čo , za ake diely meniť ?!
Nemyslim si ze to je nalepka.