Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Hezká odpověk,akorát nevíme jakou máš býbavujj me auto pipne kdyz se zamce, 2x pipne pri odemceni
Ostáva mi pípať ústamiřekl bych, že to challenge na 99% nemá. To 1% je moje nešikovnost, protože se mi to nepovedlo nijak zprovoznit
a revolutin toptak že s podpisu to nepoznámAWD je od vybavy revolution,
Nevyhrál,kdyby každá výbava měla svoje noty tak bychom nemuseli takto tápat,Attraction to taky asi nemá,nevimno dobře no vyhrals
Klíčové slovo bych řekl, že je bezklíčový vstup, protože když to má bezklíčový vstup, jde nastavit hlasitost pípnutí při zamčení pomocí M-MDS nebo na centrálním displeji.Nevyhrál,kdyby každá výbava měla svoje noty tak bychom nemuseli takto tápat,Attraction to taky asi nemá,nevim
Ahoj ...porovnávať autá v dnešnej dobe je ťažké mal by si vedieť načo to auto potrebuješ ,ja som vybral cx3 kvôli motoru 2 liter atmosféra (nie je čo riešiť) dizajn( nepotrebuje komentár) a ma funkciu 3 autá v rodine ..pre tento účel vynikajúca voľba ..Ahoj všichni ... taky zvažuji tento vůz... Ještě se peru s myšlenkou koupit Suzuki S-Cross... má větší kufr a v plné palbě stojí cca 570.000 včetně navigace atd. Neporovnávali jste to někdo před koupí?
Díky, Radek
Ahoj všichni ... taky zvažuji tento vůz... Ještě se peru s myšlenkou koupit Suzuki S-Cross... má větší kufr a v plné palbě stojí cca 570.000 včetně navigace atd. Neporovnávali jste to někdo před koupí?
Díky, Radek
Ak jedine auto do rodiny, urcite S-Cross. 1.4 turbo je slusny motor, 4x4 od Suzuki je lepsie ako v Mazde, auto je celkovo vacsie. Dizajn je kazdeho vec, mne sa Suzuki nepaci ano zvonku ani zvnutra, ale auto je to urcite praktickejsie. Kvalitou je na tom Suzuki podla dlhodobych skusenosti dobre.Ahoj všichni ... taky zvažuji tento vůz... Ještě se peru s myšlenkou koupit Suzuki S-Cross... má větší kufr a v plné palbě stojí cca 570.000 včetně navigace atd. Neporovnávali jste to někdo před koupí?
Díky, Radek