Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vyroba !!!! Origos od vybavy attraction !Já to mám zatmaveny rovnou z výroby když mám výbavu REVOLUTION? Nebo mi to polepili děti prodejce...
PS: hrdych 777km už mám najeto... kolik km se musím ještě krotit? Dekuji za odpovědi "kamarádi"
K bilemu ano je to slusive ! K cernemu 20 % strop at z toho nemam pietni vuz !20% ? Světlý - průhledný ! Když fólie, tak tmavý
Dá na vlastní nebezpečí je tu téma kde to je detailně popsáno.Společná témata ,Aktualizace systemu MZD connect.Cau mazdaci, da se nejak upgradovat system v mazda connect, nebo musim do servisu?
Diky. A jeste jedna otazecka, sem tam se mi stane ze mi po ceste zacne blikat cervena ikonka klice na palubce,myslym ze to i zapipa, co to znamena? Slaba baterka? Klic mam vzdy hozenej pred sajtrou. Diky za rady
Chce jí to občas nabít (dělám před zimou a po zimě) a už u mě frčí 3 rokem. Ale kvůli i-Stopu a podobnejm nesmyslům bych její životnost odhadoval na cca 6-7 let a pak půjde do kopřiv (taky podle toho jak se k ní člověk bude chovat). Ale viděl jsem že šli do nebes už po 2 letech,ale by to z důvodu že majitel jí nechal hodně dlouho vybitou a ona se sama zničila.Keď už je téma batéria ...ako dlho Vám vydržala originálna batéria ?
To neni dual !!! Je to automat, ale nej co jsem kdy videl !!! Nechapu proc tam nedaji klimu z mazdy 3 ! Nebo tomu nerozumim ! Lovis tam stupne jak blb ! Je automaticka nikoliv digitalni ! Taky nevim jak to polohovat ! Dal jsem automat a synovi odletěl časopis z rukyJeste jedna vec me zajima, u automaticke klimatizace jak si kazdy muze nastavit jinou teplotu ve vozidle? Na to sem nijak neprisel a v manualu to taky neni. Ted sem se dival na video navod a maji to v popise ze tam ta funkce jeale ve videu nic takoveho neni. (Kazdy si muze zvolit jinou teplotu pro jinou cast vozidla)Jde to teda nebo ne? Dik
jako ridic a spolujezdec ?No ale maji to v popisu v me mazda aplikaci ve video navodech