Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na svojí M6 jsem čekal týden od podpisu a byla to skladovka. Ukázali mi jak to auto vypadá (všude igelit, vypojeny pojistky,...) a pak týden jsem čekal než auto pořádně odstrojí, naleští a objednaj koberečky. Byl to sakra dlouhý týden -- 3 měsíce bych nedalJá čekal týden, páč jsem si to nechal od prodejce rovnou přihlásit..a to byl přesně ten týden než to vyřídili..
jak píše Nat.. skladovka je bez čekání.. obdivuju Vás kdo jste čekal a budete čekat takovou dobu.. štěstí že jsem na tu naší "holčičku z Hirošimy" čekat nemusel.. i ten týden byl nekonečnej..
![]()
Jo no ještě těm druhý blatník, takže je to normální jo?Špatně si se dívala,jsou to tři části
Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Oki díky, ale mohli to taky sjednotit
neštvi a tu poznámku na tom instagramu jsem taky jakože nečetlaJe ! Moc na to tlacis !
No a potom sky mazdy vyzeraju, akoby mali uz menene a nasledne strieknute narazniky.To je tim, ze ten lak na plechu a plastu vypada trosku jinak, ikdyz je to stejna barva.
Ja nejdriv myslel, ze to neni ani metalizaDneska jsem si toho večer všimnul taky. Ale za to, jak to auto jezdí, jim to (Mazdě) odpouštím..![]()
Takže Radul.. nejsi "v tom" sama.. a neboj.. Sedlyho černá je určitě taky dvojbarevná..![]()
Tak to jo, radši je lepší se zeptat a zjistit zda mám něco extra nebo je to normálníTento problém nemá jenom Mazda![]()