- 694
Pěkný slovník máš,jsem zedník a tyhle slova používám často v práciSeru na to nic nebudu koumat ! Stejne na tom spi kocour v garazi tak vsude tapoty ! Proste chrape na kapotě a protahovat se chodi na strechu no posral bych se z něho![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pěkný slovník máš,jsem zedník a tyhle slova používám často v práciSeru na to nic nebudu koumat ! Stejne na tom spi kocour v garazi tak vsude tapoty ! Proste chrape na kapotě a protahovat se chodi na strechu no posral bych se z něho![]()
Opraveno !Pěkný slovník máš,jsem zedník a tyhle slova používám často v práciale do klanu se moc nehodí
![]()
Mě vadí vrabci na střeše a nadávám jak....
Jop to jsou ty slavné podložky.. Nejspíš bude chtít jen trochu vyživit to co podložka "odsála"Tak to jo, radši je lepší se zeptat a zjistit zda mám něco extra nebo je to normální
A ted řeším další problém, dostala jsem nanopodlozku po měsíci mi začala vadit, tak jsem ji oddělala a výsledek je světlý flek na palubce, ne a ne se toho zbavit, poradíte někdo, co s tím?
Jak zkůšáš ,co zkůšáš ,ó víkendě máš jednání enom se mnůJop to jsou ty slavné podložky.. Nejspíš bude chtít jen trochu vyživit to co podložka "odsála"Na víkend jedu do Vyškova tak na to můžem klidně mrknout a napravit to zase do funkčního stavu
![]()
Jee to by bylo super, to bys byl zlatej, tak mi pak prosím písni, kdy by se ti to hodilo, časově se přizpůsobímJop to jsou ty slavné podložky.. Nejspíš bude chtít jen trochu vyživit to co podložka "odsála"Na víkend jedu do Vyškova tak na to můžem klidně mrknout a napravit to zase do funkčního stavu
![]()
nebud sobeecJak zkůšáš ,co zkůšáš ,ó víkendě máš jednání enom se mnů![]()
Radko , Tebe uvidím vždycky rádJee to by bylo super, to bys byl zlatej, tak mi pak prosím písni, kdy by se ti to hodilo, časově se přizpůsobím
nebud sobeec![]()
tak v neděliRadko , Tebe uvidím vždycky rád![]()
Řekl bych, že naleptáno (acetonovými/butylovými nebo nějakými podobnými) párami z kvalitního made by PRC off-gassing silikonu...A ted řeším další problém, dostala jsem nanopodlozku po měsíci mi začala vadit, tak jsem ji oddělala a výsledek je světlý flek na palubce, ne a ne se toho zbavit, poradíte někdo, co s tím?
Ten podzim je krásný
Jé teď jsem si všiml i toho okolíTen podzim je krásný![]()
Šťastný to človekMě místo v kastlíku stačí
Tak nic kromě zelené karty, peněženky a papírů pro vyplnění v případě nehody nepotřebuji.Šťastný to človek![]()