- 5 958
Ja myslym ze ok garancka.
kde jsi s tím byl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja myslym ze ok garancka.
Tak dneska prvni garancka, stalo to 5890kc, vymena oleje, olejoveho filtru, pyloveho filtru, nahrani novejsiho software, vymena baterky v klicku, kontrola spousty blbosti. A darek flaska vina. Ja myslym ze ok garancka.
Ahoj kolego, jaké jsou změny ? Poznal jsi jestli se změnilo něco ?Infotaiment
Mě nabídli za garančku 8k.Ty jo, docela ranec za 1 garančku. Já to měl +- za polovic. Ale aspoň že dali flašu
jj 502A jakou verzi tam mas? 502?
Ahoj ..podľa môjho názoru to bude ešte zbytok z toho konzervačného materiálu,predpokladám že autu nenakladas..a teraz keď šli teploty dole a je vlhko tak sa ti to ešte vypaľuje..mne to smrdelo ako pálenie umelej hmoty-drôtov ..ale opakujem môj názorCaj borci, nestalo se vam nekomu ze kdyz auto zaparkujete a vylezete, ze jde citit jak kdyby se neco palilo nebo zhorelo? Pac parkuju v garazi, tak to jde citit hodne. Ale jen nekdy. Najeto mam cca 7000km