• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-3 - obecně

Přátelé, to co dnes předvedla předokolka na sněhu....!
řekl bych, že předvedla to co ostatní předokolky ;) záleží hodně na pneu a řidiči :D osobně jsem rozdíl mezi CX-3 a jinými předokolkami co jsem měl nějak nezaznamenal ;) ale třeba jsem rozmazlený z 4x4

Ja priznávam CX-3 je prvá predokolka čo vlastním,zatiaľ som spokojný aj na snehu,veľa robia pneumatiky a asi aj to spustenie podvozku,jazdím často cez chránenú krajinnú oblasť a údržba ciest tam je dosť volajme to slabá :rolleyes: nechápal som v lete prečo tam ma každý Hilux Toyotu 4x4 :D:D teraz už chápem ..ale musím uznať CX nerobí hanbu ani predokolka

Ako odpoved, pre Lazlo by som mierne upravil príspevok "@vladas75" : Ani 4x4 s blbým řidičem nedokáže zázraky.
Plne súhlasím ale myslím že tu každý z nás ma toho ako sa vraví dosť odcúvané:D každý chápe že sedí v CX-3 a nie v Hummer :cool:

Neviem kde to napísať tak to napíšem sem ..
Teraz som videl dopravnú nehodu ktorej účastníkom bola aj mazda cx-5 ..strašný pohľad.. bolo evidentne že niekto precenil svoje schopnosti a podcenil stav vozovky a šiel príliš rýchlo ...chlapci teraz pred sviatkami prosím rozmýšľajte za volantom a ponáhľajte sa pomali ..každý mame rodinu ktorá nás doma čaká tak prežime sviatky v šťastí a pokoji
Sorry za ten výlev,ale pohľad cx-5 v farbe red Soul ktorá vyzerala ako kopa plechu mnou otriasla

Dnes po dialnici A4 pred Viednou som obiehal v tretom prubu MB E v strednom a chlapik v aute si asi zdriemol a pomaly sa sunul ku mne. Esteze bol v mojom pruhu aj vedla slusny priestor, kam sa uhnut. Pridal som a zatrubil a chlapik strhol volant naspät... no pondelok rano...

Bre ranko... neviem, kam to zavesit, tak ma prosim neukrizujte, ale mam otazku, ci ma niekto znalost o tom, ci sa da aj na slovensku niekde dostat k tomu, ze Vam predajca pozicia auto napriklad na vikend.... aj za uplatu trebars... alebo funguje len v Cechach takato moznost? Pytal som sa na to v dvoch predajniach, v Kosiciach v H&H mi povedali, ze poziciavaju len ludom, ktori beru od nich pravidelne a v Presove nepoziciavaju vobec...

Original Mazda tazne asi ani neexistuje. A hlavne neda sa montovat vo vyrobe. Ak si ho das montovat dodatocne v Mazde, namontuju ti take iste ako inde, ale o par stoviek EUR drahsie.

Tak nevím jestli mám smůlu jen já. 29.11 mi v rámci záruky měnily levé zrcátko, které se blbě sklápělo a teď se mi blbě sklápí pravé :mad:. Sotva vrčí a skoro se ani nehne, ani jedním směrem...Teda aby mi po necelých dvou letech odešlo sklápění na obou zrcátkách to se mi ještě na žádném autě nestalo :(

Poslední úprava:
Tak nevím jestli mám smůlu jen já. 29.11 mi v rámci záruky měnily levé zrcátko, které se blbě sklápělo a teď se mi blbě sklápí pravé :mad:. Sotva vrčí a skoro se ani nehne, ani jedním směrem...Teda aby mi po necelých dvou letech odešlo sklápění na obou zrcátkách to se mi ještě na žádném autě nestalo :(
Tak sice nemam CX-3, pred koupi jsem upozornil na spatne prave zrcatko (na zacatku prosince). Kdyz se sklopi automaticky tak uz se nevyklopi do plna...cekam az bude dostupne..nejsi sam..

@AlesM a to čekáš tak dlouho? Já byl v CarStaru 16.11 a 29.11 mi to na počkání vyměnily

Back